- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz. 20:00'de Atv'de!
Son düzenleme:
16 bölümün tüyoları da paylaşılmış galiba.Bölüme dakikalar kala yeni fotoğraflar paylaşılmış bol Elif&Ömer'li bir bölüm izleriz umarım
Evet de kesin değil onlar dizinindibi tüyolarını beklemek lazım16 bölümün tüyoları da paylaşılmış galiba.
Yeni bölüm erken başladı, kaybolma da az yorumlaşalım.Evet de kesin değil onlar dizinindibi tüyolarını beklemek lazım
bölüm nasıl gidiyor kızömerin yanındakı adamı çok beğendim ben umarım kalıcı olur bu sezona damga vurucak gibi görünüyor
Nasıl oldu, babandan kumandayı aldın. Hoşgeldin.ömerin yanındakı adamı çok beğendim ben umarım kalıcı olur bu sezona damga vurucak gibi görünüyor
bölüm nasıl gidiyor kız
@xmerexxx orta derece geçiyor şuan bölüm ama aksionlu olucak gibi sankı🙂🙂Nasıl oldu, babandan kumandayı aldın. Hoşgeldin.
Elif anlatma Tayyar'a.
finalde de öyle olacak merak etme
Uzamasssssfinalde de öyle olacak merak etmedizi gereksiz yere uzayıp 3.sezon olursa 2.sezon final sahnesi de olabilir bu
Bizim dizide son dem olayların çözüldüğü sezondur. Gereksiz yere uzamaz merak etmefinalde de öyle olacak merak etmedizi gereksiz yere uzayıp 3.sezon olursa 2.sezon final sahnesi de olabilir bu
2. Sezonu çıkarırsa büyük basari olur))finalde de öyle olacak merak etmedizi gereksiz yere uzayıp 3.sezon olursa 2.sezon final sahnesi de olabilir bu
Elmer'in düğün sahnesi çok güzeldi yaaaSıkıcı bu bölüm yine reytingi pek parlak olmayacak
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?