- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
20:00'de Atv'de!
Yeni sezon başladı, sende başladın. Şaşırdım mı hayır.Pıtırcık baya bayağı göbek yapmış la)))
Yeni sezon başladı, sende başladın. Şaşırdım mı hayır.
Hüseyin'in başka bir hayatı daha varmış, hem de bildiğin bambaşka; isim, iş hepsi başka..
Elmasları bozdurup harcasamıydı.Hafiften baktım şuan gultepeyi izliyorum kara para astan daha sahici bir dizi tavsiyem sen de öyle yap))
Hüseyin bu kadar zengindi neden evinin damını yaptirmiyor gece gece dama çıkıp hayatini tehlikeye atıyor)))) senaristler konuyu uzatmak için takla arttırıyorlar ama gözlerini yüzünü yararak)))
Diziyi sahiden izliyon mu ))) bu kadar fanatik olup ayrıntıları kacitmani anliyom diziyi değil kızları izliyon zaaar))) sezon finalinde karisi hesap cüzdanı buldu ya demek bozduruyormus elmasları))Elmasları bozdurup harcasamıydı.
O zaman bu değirmenin suyu nerden geliyor diyenlere ne cevap verecekti?![]()
Ama onun bir açıklaması vardı. Hüseyin elimde avucumda ne varsa önceden beri biriktiriyorum dedi. Demek istediğim daha yüksek meblağlar göze batar.Diziyi sahiden izliyon mu ))) bu kadar fanatik olup ayrıntıları kacitmani anliyom diziyi değil kızları izliyon zaaar))) sezon finalinde karisi hesap cüzdanı buldu ya demek bozduruyormus elmasları))
Dama çıkıp canini kaybetmesi daha wz dikkat çeker diye düşünmüş demek)) dizide çok mantık hatası vat saymakla bitmez. Bankadan kredi alır yaptırır nr olacakAma onun bir açıklaması vardı. Hüseyin elimde avucumda ne varsa önceden beri biriktiriyorum dedi. Demek istediğim daha yüksek meblağlar göze batar.![]()
Evet olacak ama birşey kaçırdın sayılmazsın izlemeye devam et.Özetsiz başlamış yetişemedim.Tekrarı olacak mı?
Dam dediğin gecekondunun damı yere 2 metre düşsede birşey olmaz. Misal bir banka soysan gidip hemen parayı harcarmısın?Dama çıkıp canini kaybetmesi daha wz dikkat çeker diye düşünmüş demek)) dizide çok mantık hatası vat saymakla bitmez. Bankadan kredi alır yaptırır nr olacak
hüseyinlerin evinin damı mı ? oraysa pek 2 metre değilDam dediğin gecekondunun damı yere 2 metre düşsede birşey olmaz. Misal bir banka soysan gidip hemen parayı harcarmısın?![]()
Yok baştan sona izlemem lazım.Evet olacak ama birşey kaçırdın sayılmazsın izlemeye devam et.![]()
Ne gece kondu ya iki katlı bina ömer abisini kurtarmak için ne kadar zorlanmisti,Dam dediğin gecekondunun damı yere 2 metre düşsede birşey olmaz. Misal bir banka soysan gidip hemen parayı harcarmısın?![]()
hüseyinlerin evinin damı mı ? oraysa pek 2 metre değil![]()
@Forumdash yardım et, bunlar iki kişi birden saldırıyorlar. Yine de itiraf etmeliyim ikisinide özlemişim.Ne gece kondu ya iki katlı bina ömer abisini kurtarmak için ne kadar zorlanmisti,
Bankayı soysam ufak ihtiyaclarimi karsilarim. Dikkat çekmemek için kredi aldım derim hüseyin bu kadar yalan soyleyemeyecek kadar dürüst sanırım)))