Tuvana Türkay basrolden daha iyiyim ama s anırım ikinci plana düştüm diye ayrılanların kervanına katılmış olabilir)))Bahar'mıydı neydi Elif'in arkadaısının adı o nerde?? @sürgünüm hala ben göremedim![]()
Görüp oynayabileceği en büyük dizi budur, çok yetenekli olduğu söylenemez.Tuvana Türkay basrolden daha iyiyim ama s anırım ikinci plana düştüm diye ayrılanların kervanına katılmış olabilir)))
Çokta fifi deTuvana Türkay basrolden daha iyiyim ama s anırım ikinci plana düştüm diye ayrılanların kervanına katılmış olabilir)))
Pekte fifi değilmis baksana gözlerin arıyor)))Çokta fifi deGöremediğim için hala meraklanıyorum
![]()
Yok eleştirmeyeceğim o kadar da değil . ben izlemedigim bir şeyi eleştirmem))) dedim ya gultepeyi izliyorum diye sen de unutkanlık başlamış)))
Tam anlamadım ama Kara Para Aşk için ufakta olsa olumlu bir söz kullandın galiba.Yani obzg daha güzeldi bu dizideki konuyu anlamadım ben. Ne anlatılıyor katışık . kPa en azından mantıksız olaylar bol olsa da bir konusu var
Yok yine iğnelemişTam anlamadım ama Kara Para Aşk için ufakta olsa olumlu bir söz kullandın galiba.![]()
Hoşbulduk.Yok yine iğnelemişBu arada hoşgeldin yeniden
![]()
@beyazsoy hiçbir diziyi beğenmiyor alıştık artıkHoşbulduk.
Benim Adım Gültepe'den iyidir demeside olumlu.![]()
kiraz mevsimin ikinci bölümünden sonra sayfasına yazdıklarına bir bak Allah aşkına. Güzelde güzel diyoruz . dizide güzel kız var diye ovecek halim yok bazıları gibi)))@beyazsoy hiçbir diziyi beğenmiyor alıştık artık![]()
Mecbur kaldım diğer dizilere bakınca)))Tam anlamadım ama Kara Para Aşk için ufakta olsa olumlu bir söz kullandın galiba.![]()