Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

sibel ahmetin elifin babasını öldürdüğünü gördü kanıt bırakmamak için öldürdü.​
Eee beyazsoy, bu sezon finalinden bulduğun kusurlar nedir acaba? İlla vardır bı kaç bulduğun kusur.
)))

sibel ahmetin elifin babasını öldürdüğünü gördü kanıt bırakmamak için öldürdü.​
Eee beyazsoy, bu sezon finalinden bulduğun kusurlar nedir acaba? İlla vardır bı kaç bulduğun kusur.
)))
izlemedim ki)))
Önce survivor arada sili ispanya maçı izledim finalde ne oldu onun için kpa açtım o kadar))

Niye öldürdü peki Ahmet'i ne derdi vardı?
Önce Sibel'i Ahmet'in metresi sandı ve Ahmet görür görmez onu vurdu. Daha sonra Sibel'i kulübeye götürdü ve orada yaptığı yanlışı anladı ancak herşey için çok geçti. Geride şahit kalmaması için Sibel'i de öldürdü. Sonra Sibel'i arabaya taşıdı bu sırada Sibel'in yanı taşa sürttü ve çizildi.
Daha sonra Sibel'i arabaya yerleştirirken elmas kesesini fark etti. Elmasları aldı ve evindeki güvercin yuvası yaptığı saksının altına gizledi. Bir kısmını satıp kızı adına açtığı banka hesabına yatırdı. Yaptığı şeylerde dikkat çekmemesi için hep polis sandığından aldım bahanesi sürdü.

Off
Çok mu yazdım ne ama olayı anlamayan kalmaz sanırım

bu çok mantıksız ya )) eğer metresi olduğunu öğrenme ya da şansa önce sibeli vurur sonra ahmeti vurur

Hakkını yemeyelim Sibel'i canlandıran kişi çok güzel rol yaptı.

Soluksuz izlencek bi sezon finaliydi başta senaristler olmak üzere, tüm reji, oyuncuları kutlarım. Bu senenin en büyük sürpsizlerinden oldu kara para aşk.

Ahmet hepimizi ters köşe yaptırdı ama senaristler sadece bu bölüm belli ettiler ahmetin katil olabileceğini.

Ömer&Elif aşkı hızlı gelişti ama görsel şölen olarak çok iyiydi.

Kılıbık enişte bi süre içerde yatar..

zerrin'in hali ne olacağı, tayyarın görüntüden sonra metin için kararı, tayyarın kinin yattan ne şekilde kurtulup ya da devam ediceği.. Hepsi cevapsız ve yeni sezona kaldı. Haa bir de ömer'in elife merhamet mi yoksa öfke mi göstereceği???

Sema Ergenekon? Eylem Canpolat? hangisisin 😱