sibel ahmetin elifin babasını öldürdüğünü gördü kanıt bırakmamak için öldürdü.Niye öldürdü peki Ahmet'i ne derdi vardı?
Hayır Sibel'i değil Ahmet'i neden öldürdü?sibel ahmetin elifin babasını öldürdüğünü gördü kanıt bırakmamak için öldürdü.
niye olacak tabiki elmaslar için. ama onu göstermediler. yoksa namus için değil)))Hayır Sibel'i değil Ahmet'i neden öldürdü?
Çok mütevazisin.Bende yalan haber olmaz
izlemedim ki)))sibel ahmetin elifin babasını öldürdüğünü gördü kanıt bırakmamak için öldürdü.Eee beyazsoy, bu sezon finalinden bulduğun kusurlar nedir acaba? İlla vardır bı kaç bulduğun kusur.)))
Önce Sibel'i Ahmet'in metresi sandı ve Ahmet görür görmez onu vurdu. Daha sonra Sibel'i kulübeye götürdü ve orada yaptığı yanlışı anladı ancak herşey için çok geçti. Geride şahit kalmaması için Sibel'i de öldürdü. Sonra Sibel'i arabaya taşıdı bu sırada Sibel'in yanı taşa sürttü ve çizildi.Niye öldürdü peki Ahmet'i ne derdi vardı?
iyi de bunu öğrenince engel olur. buda finale kadar öğrenilmezÇok mütevazisin.
Yalnız Elif&Ömer aşkına büyük engel oldu.
Mantıklı.niye olacak tabiki elmaslar için. ama onu göstermediler. yoksa namus için değil)))
bu çok mantıksız ya )) eğer metresi olduğunu öğrenme ya da şansa önce sibeli vurur sonra ahmeti vururÖnce Sibel'i Ahmet'in metresi sandı ve Ahmet görür görmez onu vurdu. Daha sonra Sibel'i kulübeye götürdü ve orada yaptığı yanlışı anladı ancak herşey için çok geçti. Geride şahit kalmaması için Sibel'i de öldürdü. Sonra Sibel'i arabaya taşıdı bu sırada Sibel'in yanı taşa sürttü ve çizildi.
Daha sonra Sibel'i arabaya yerleştirirken elmas kesesini fark etti. Elmasları aldı ve evindeki güvercin yuvası yaptığı saksının altına gizledi. Bir kısmını satıp kızı adına açtığı banka hesabına yatırdı. Yaptığı şeylerde dikkat çekmemesi için hep polis sandığından aldım bahanesi sürdü.
OffÇok mu yazdım ne ama olayı anlamayan kalmaz sanırım
Sema Ergenekon? Eylem Canpolat? hangisisin 😱Önce Sibel'i Ahmet'in metresi sandı ve Ahmet görür görmez onu vurdu. Daha sonra Sibel'i kulübeye götürdü ve orada yaptığı yanlışı anladı ancak herşey için çok geçti. Geride şahit kalmaması için Sibel'i de öldürdü. Sonra Sibel'i arabaya taşıdı bu sırada Sibel'in yanı taşa sürttü ve çizildi.
Daha sonra Sibel'i arabaya yerleştirirken elmas kesesini fark etti. Elmasları aldı ve evindeki güvercin yuvası yaptığı saksının altına gizledi. Bir kısmını satıp kızı adına açtığı banka hesabına yatırdı. Yaptığı şeylerde dikkat çekmemesi için hep polis sandığından aldım bahanesi sürdü.
OffÇok mu yazdım ne ama olayı anlamayan kalmaz sanırım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?