Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

al benden de o kadar o çiftin inandırıcılığı da yok zaten onların sahnesinde twitter'a bakıyorum zaten :D Elif&Ömer bol olsun başka bişey istemiyorum
özellikle ömerin elifi tutkuyla öptüğü sahne bi hayli uzun olabilir :A (en azından 2 dk ) :d

Deme öyle haziranı bitti sayalım :D ağustos başı çekimler başlayacakmış ağustos ayının son haftası 2.sezon başlaması planlanıyormuş 1,5 aylık bir ara olacak o arada da bol bol tekrarları izleriz artık :A
Her bir bölümün en az 3 defa tekrarını izledim zaten,diziye doyamamıştık ençok koyan bu olacak.:(

özellikle ömerin elifi tutkuyla öptüğü sahne bi hayli uzun olabilir :A (en azından 2 dk ) :D
aynen o sahne olabildiğince uzun olsun :A

Her bir bölümün en az 3 defa tekrarını izledim zaten,diziye doyamamıştık ençok koyan bu olacak.:(
Gönülçelen ve 20 Dakika'dan sonra tam istediğim gibi bir Tuba dizisi geldi oda hemencicik bitti içim yanıyo valla :( neyse artık sıkıcaz dişimizi ne demişler sayılı gün çabuk geçer :A

Dizinin Sibel'i Selin Ortaçlı bu twiti atmış

Ama boyle de final olmaz dedirticek bi bolum.. Unutmayin ki her "kotuluk gibi gorunen"in ardinda bi aci saklidir.. [HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG]

aynen o sahne olabildiğince uzun olsun :A

Gönülçelen ve 20 Dakika'dan sonra tam istediğim gibi bir Tuba dizisi geldi oda hemencicik bitti içim yanıyo valla :( neyse artık sıkıcaz dişimizi ne demişler sayılı gün çabuk geçer :A

Dizinin Sibel'i Selin Ortaçlı bu twiti atmış

Ama boyle de final olmaz dedirticek bi bolum.. Unutmayin ki her "kotuluk gibi gorunen"in ardinda bi aci saklidir.. [HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG]
Hakan Savran @Hakan_Savran · 2 dk.
#KatilSeninElinde Katil Bahar mı?! acabaaaa....... ?

Özeti izliyoruz yeni bölümü bekliyoruz. [HASHTAG]#CarsambaninHeyecaniKaraParaAsk[/HASHTAG] [HASHTAG]#KatilSeninElinde[/HASHTAG]

Bu hafta guzel bolum olacak ama ben sanirim izleyemeyecegim( Gecen hafya MY yuzunden netten izlemistim bu haftada dunya kupasi :T: babam icin macdan onemli birsey yok.Sansimdan o da Karadayi izleyicisi pazartesi hem mac hem dizi izledi .Neyse burayi sizin yorumlarinizi takip ederim artik aksamda yarinda netten izlerim

Bu hafta guzel bolum olacak ama ben sanirim izleyemeyecegim( Gecen hafya MY yuzunden netten izlemistim bu haftada dunya kupasi :T: babam icin macdan onemli birsey yok.Sansimdan o da Karadayi izleyicisi pazartesi hem mac hem dizi izledi .Neyse burayi sizin yorumlarinizi takip ederim artik aksamda yarinda netten izlerim
Netten hem izleyip hemde arada yorum yapabilirsin.

Reytingimiz ele güne karşi bol olsun :X

Tahminim Zerin hala @sürgünüm ben o spoiye pek inanmamk istemiyorum:X Fragmandaki eldivenli el de kadın eli gibi :X

Off sezon finali bomba :D
Sadece Taner'i sorgulayabiliyorlar bakalım ne çıkacak bu işlerin altından.

Tayyar kudurdu :D Tahmin etti ilişkilerini galiba.