özellikle ömerin elifi tutkuyla öptüğü sahne bi hayli uzun olabiliral benden de o kadar o çiftin inandırıcılığı da yok zaten onların sahnesinde twitter'a bakıyorum zatenElif&Ömer bol olsun başka bişey istemiyorum
özellikle ömerin elifi tutkuyla öptüğü sahne bi hayli uzun olabiliral benden de o kadar o çiftin inandırıcılığı da yok zaten onların sahnesinde twitter'a bakıyorum zatenElif&Ömer bol olsun başka bişey istemiyorum
Her bir bölümün en az 3 defa tekrarını izledim zaten,diziye doyamamıştık ençok koyan bu olacak.Deme öyle haziranı bitti sayalımağustos başı çekimler başlayacakmış ağustos ayının son haftası 2.sezon başlaması planlanıyormuş 1,5 aylık bir ara olacak o arada da bol bol tekrarları izleriz artık
![]()
aynen o sahne olabildiğince uzun olsunözellikle ömerin elifi tutkuyla öptüğü sahne bi hayli uzun olabilir(en azından 2 dk )
![]()
Gönülçelen ve 20 Dakika'dan sonra tam istediğim gibi bir Tuba dizisi geldi oda hemencicik bitti içim yanıyo vallaHer bir bölümün en az 3 defa tekrarını izledim zaten,diziye doyamamıştık ençok koyan bu olacak.![]()
Hakan Savran @Hakan_Savran · 2 dk.aynen o sahne olabildiğince uzun olsun
Gönülçelen ve 20 Dakika'dan sonra tam istediğim gibi bir Tuba dizisi geldi oda hemencicik bitti içim yanıyo vallaneyse artık sıkıcaz dişimizi ne demişler sayılı gün çabuk geçer
Dizinin Sibel'i Selin Ortaçlı bu twiti atmış
Ama boyle de final olmaz dedirticek bi bolum.. Unutmayin ki her "kotuluk gibi gorunen"in ardinda bi aci saklidir.. [HASHTAG]#KaraParaAsk[/HASHTAG]
Netten hem izleyip hemde arada yorum yapabilirsin.Bu hafta guzel bolum olacak ama ben sanirim izleyemeyecegim( Gecen hafya MY yuzunden netten izlemistim bu haftada dunya kupasibabam icin macdan onemli birsey yok.Sansimdan o da Karadayi izleyicisi pazartesi hem mac hem dizi izledi .Neyse burayi sizin yorumlarinizi takip ederim artik aksamda yarinda netten izlerim
Eğer Hakan Savran bunu yazıyorsa ters köşeye yatıracak bizi. Ben katilin Zerrin ya da Levent olabileceğini düşünüyorum.
Levent olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Hakan Savran'ın bizi terk köşe yapmak için yazdığını düşünüyorum.Eğer Hakan Savran bunu yazıyorsa ters köşeye yatıracak bizi. Ben katilin Zerrin ya da Levent olabileceğini düşünüyorum.
Olabilir yani neden olmasın, sonuçta Bahar ile yeni tanışmışlar yani. Tayyar ya da Metin'in adamı bile olabilir.Levent olduğuna kesinlikle inanmıyorum.Hakan Savran'ın bizi terk köşe yapmak için yazdığını düşünüyorum.![]()
Olabilir yani neden olmasın, sonuçta Bahar ile yeni tanışmışlar yani. Tayyar ya da Metin'in adamı bile olabilir.
Bende Zerrin'in katil olduğunu düşünüyorum.Reytingimiz ele güne karşi bol olsun
Tahminim Zerin hala @sürgünüm ben o spoiye pek inanmamk istemiyorumFragmandaki eldivenli el de kadın eli gibi
![]()
Tayyar'dan hiçbir numara görmeyecekmiyiz?Off sezon finali bomba
Sadece Taner'i sorgulayabiliyorlar bakalım ne çıkacak bu işlerin altından.
Tayyar kudurduTahmin etti ilişkilerini galiba.