Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

Bence çok berbat bir senaryo kurmuşlar abinin katıl olması diziye hiç bir katkı sunmaz. Kimse bu diziyi bu finalle takip etmez. Seneye şura dan beter olur bu dizi

izlemedim ki)))
Önce survivor arada sili ispanya maçı izledim finalde ne oldu onun için kpa açtım o kadar))​
Çok güzel bi s. Finali kaçırmışsın.
))

Elif Ömer hızlı gitti ya.:/ Mahir'le Feride taa kaçıncı bölümde bunları yaşadılar?

Bence çok berbat bir senaryo kurmuşlar abinin katıl olması diziye hiç bir katkı sunmaz. Kimse bu diziyi bu finalle takip etmez. Seneye şura dan beter olur bu dizi​

Hayellere kapılmasak.
)))

Abisi babasının katili olan biri ile evlenebilir mi.Nasıl olacak?

izlemedim ki)))
Önce survivor arada sili ispanya maçı izledim finalde ne oldu onun için kpa açtım o kadar))​
Çok güzel bi s. Finali kaçırmışsın.
))
yok finali gördüm soğudum . bun kadar kötü senaryosu olur. dizi başlamadan bitmiş zaten mantık hatalarıyla dolu bir diziydi finali ile kapasiteleri belli oldu.
İki sezon daha devam eder herhalde dizi,seneye bitmeyecektir.
seneye bu senaryoyoyla dizi giderse büyü başarı olur))) sanırım senaristler başka yapımla anlaştılar seneye kesin bitecek. bu aşktan da bir cacık olmaz sadece tuba ve engin fanlarının baktığı bir dizi olur

Ve elmaslar..
[HASHTAG]#KatilHuseyin[/HASHTAG] [HASHTAG]#AbiDedikKallesCiktinHuseyinAbi[/HASHTAG] [HASHTAG]#KallesHuseyin[/HASHTAG] [HASHTAG]#Huseyin[/HASHTAG] #EdemBunuYapmayacaktın

Ohannesburg Elif gitti
Biri beni dürtsün final değil bu değil mi?

Off üçlü sezon finali

Senaristlerin başka yapımla anlaştıkları asparagas ortada imza yok.

Hüzün çöktü içime nasıl bekleyeceğim ben şimdi

Bir dahada böyle önemli konuları öğrenmek için çaba sarf etmeyeceğim heyecanı kalmıyor