Kara Para Aşk 13. Bölüm (Sezon Finali) Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,198
Puanı
1,059
space.gif
1402904967419.jpg

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
20:00'de Atv'de!​

Kara Para Aşk'ta sezon finali yapıyor. İyi bir şekilde başlandı, iyi bir şekilde devam edildi ve aynı şekilde yeni sezonda da dizinin bu başarılı formunu sürdüreceğini düşünüyorum. Umarım öyle de olur. :)

Bölüm fotoğrafları şahane :love1: sonunda Elif ve Ömer'i sevgili olarak izleyeceğiz ama sonunda Elif kara para akladığını itiraf edecek sanırım :T

Kara Para Aşk'ta sezon finali yapıyor. İyi bir şekilde başlandı, iyi bir şekilde devam edildi ve aynı şekilde yeni sezonda da dizinin bu başarılı formunu sürdüreceğini düşünüyorum. Umarım öyle de olur. :)
Bölüm fotoğrafları şahane :love1: sonunda Elif ve Ömer'i sevgili olarak izleyeceğiz ama sonunda Elif kara para akladığını itiraf edecek sanırım :T
Katil tahmininizi dizi başlamadan söyleyin,yanlış çıkarsa hatırlatırım.:A

Benim tahmini biliyorsun zaten :A ama değiştirdilerse o kişi olmazsa adayım Bahar :D
Benimde baştan beri adayım Zerrin'di ama sen tahminini benimle paylaşınca kafamı karıştırdın.O da olabilir son haftalarda şüpheli hareketleri dikkat çekiciydi.İkisinden biri ama hangisi?:)

Benimde baştan beri adayım Zerrin'di ama sen tahminini benimle paylaşınca kafamı karıştırdın.O da olabilir son haftalarda şüpheli hareketleri dikkat çekiciydi.İkisinden biri ama hangisi?:)
Bugün oyuncuların röportajlarını okudum çok göz önünde olan bir karekter katil denmiş
Hüseyin rolünde ki oyuncu Burak Tamdoğan'da
İzleyiciyi sezon finalinde neler bekliyor?
Çok fazla şey söyleyemem ama sezon finalinde seyirciyi büyük bir şok bekliyor. Fakat gelecek sezon çok daha fazla şaşırmaya hazır olsunlar. Hiçbir şey göründüğü gibi değil.
demiş :A

Bugün oyuncuların röportajlarını okudum çok göz önünde olan bir karekter katil denmiş
Hüseyin rolünde ki oyuncu Burak Tamdoğan'da
İzleyiciyi sezon finalinde neler bekliyor?
Çok fazla şey söyleyemem ama sezon finalinde seyirciyi büyük bir şok bekliyor. Fakat gelecek sezon çok daha fazla şaşırmaya hazır olsunlar. Hiçbir şey göründüğü gibi değil.
demiş :A
Geceden okumuştum ben.:) Keşke bu sorular Tuba ve Engin'e de sorulsaydı.:(

Tayyar,Taner,Nilüfer Metin sahneleri bölümün ilk kısımlarında olsun sonrası full Elif&Ömer olsun istiyorum :D

Tayyar,Taner,Nilüfer Metin sahneleri bölümün ilk kısımlarında olsun sonrası full Elif&Ömer olsun istiyorum :D
nilüfer ve fatih çifti çok itici. o sahneleri azap çeke çeke izlemeye çalışıyorum. :d
bahar,levent,ömer ve elif sahneleri çoğunlukta olsun. deli abla da tat katsın aralarda kafi :d

nilüfer ve fatih çifti çok itici. o sahneleri azap çeke çeke izlemeye çalışıyorum. :D
bahar,levent,ömer ve elif sahneleri çoğunlukta olsun. deli abla da tat katsın aralarda kafi :D
al benden de o kadar o çiftin inandırıcılığı da yok zaten onların sahnesinde twitter'a bakıyorum zaten :D Elif&Ömer bol olsun başka bişey istemiyorum