Kara Para Aşk 12.Bölüm Fragmanı

Bu hafta ay yapım mutlu mesut sahneler çekiyor galiba
[HASHTAG]#KARADAYI[/HASHTAG] [HASHTAG]#KPA[/HASHTAG] bakalım [HASHTAG]#medcezir[/HASHTAG] 'de mutlu mesut bir bölüm olucak mı
KSS'yi de derdim de onlar geçen hafta ayrılıp bu hafta barışacak değiller ya

12.Bölümde Dinleyeceğimiz Şarkı
Tülay Özer BÜKLÜM BÜKLÜM

azıcık mantıklı ol kss de barışmazlarsa şura ingiltereye gidiyor tabi barışacakalr yoksa kss-ingiltere esprisini gerçek mi sandın .ss

azıcık mantıklı ol kss de barışmazlarsa şura ingiltereye gidiyor tabi barışacakalr yoksa kss-ingiltere esprisini gerçek mi sandın .ss
Sen beni yalanlamaya kalkarken beni doğruluypn
O zaman gene benim dediğim olacak
Ay yapım bu hafta mutlu bölüm yayınlayacak

Kötü başlayıp sonra toparlamıştı bende bunu hatırlatırım Elifimle Ömerimin aşkı bir başlasın o zaman gör sen reytingleri
ayrıca Karadayı 3.sezonunda düşecek iyice dream demişti dersin
Elifimle Ömerciğin aşkları başlasın reytingler inş yükselir ama Karadayım hakkında öyle konuşma kavga etmeyelim.

Elifimle Ömerciğin aşkları başlasın reytingler inş yükselir ama Karadayım hakkında öyle konuşma kavga etmeyelim.
Ben sevemedim valla Karadayı'yı
o yüzden dizimin sevmediğim bir dizi ile karşılaştırılması hoşuma gitmiyor en iyisi kapatalım bu konuyu Ömer'in Elif'e dediği gibi karakolluk olmayalım sonra

Bu arada Ömer'in fragmanda suratı asık bir şekilde gitme nedeni belli oldu Elif&Levent'i gördü ve çekip gitti ve onu son anda fark eden Elif atlet misali koştu peşinden ve yakaladı
Elif'in elinden hiç bir şey kaçmıyor valla

arkada kravatlı Levent ve Ömer'in gittiğini gören Elif

@*Dream* etek sanmıştım ben kıyafetini elbiseymiş.😱 Ömerciğin peşinde koşarken biryerleri açılmasın diye herhalde.

Güzel ama demek ki senin kıyafetleri hakkında eleştirilerini okudularsa.
Elif'in kıyafetleri son dönemde çok eleştiriliyordu sonunda dikkate almışlar ben çok beğendim bu hafta giyeceği kıyafeti aynı şekilde saçlarıda çok güzel olmuş
açık saç başka bir güzellik katıyor