Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

ses kaydı değil logkayitkari isteniyor hani Internette nereye girdiğin iki yıl saklanıyor ya konuşmaların nereden ne zaman aradığının kaydı tutuluyor.. verdiğin dünkü olay hirat dink ölümünden sonra Haksun kararıyla dinleme sırasında çıkan ses kayitlari
O kayıtları ben telefon faturalarımda da isteyebiliyorum onu demiyorum.Geriye dönük sinayal takibi diye bişey varmiş(b) Bişey anlamadım o konudan ama araştircam:X

O kayıtları ben telefon faturalarımda da isteyebiliyorum onu demiyorum.Geriye dönük sinayal takibi diye bişey varmiş(b) Bişey anlamadım o konudan ama araştircam:X
Işte o log kayıtları yani adam hangi baz istasyonu kulanarak hangi mevkide telefonu sinyal verdi.. demek bu sayede kişilerin hangi saatte nerede olduğunu öğreniyorlar. ses kaydı için hakim kararı lazım. diğer türlü herkesin ses kaydı alınmasi imkansiz bir durum buna ne hardisk yeter ne bilgissyar

bu arada Asli niye ikinci çocuk istiyor ki bir çocuğu var. sanırım bu büyük çocuk sonradan dahil ettiler diziye))). sonra unuttular dahil etiklerini))

Işte o log kayıtları yani adam hangi baz istasyonu kulanarak hangi mevkide telefonu sinyal verdi.. demek bu sayede kişilerin hangi saatte nerede olduğunu öğreniyorlar. ses kaydı için hakim kararı lazım. diğer türlü herkesin ses kaydı alınmasi imkansiz bir durum buna ne hardisk yeter ne bilgissyar

bu arada Asli niye ikinci çocuk istiyor ki bir çocuğu var. sanırım bu büyük çocuk sonradan dahil ettiler diziye))). sonra unuttular dahil etiklerini))
Aslı'nın oğlu vardı bi kere eve bile gelmişti galiba(b)

evet izlemedim mi emineyet binasina da geldi. insanın bir çocuğu varken ikinci çocuğu neden bu kadar ister​
niye istemesin?? Kurtaja evet diyenlerdenmisin:X

Bölüm baya iyi gidiyor yalnız :)
Ömer'in Elif'e olan bakışları aşığım diye bağırıyor resmen :love1:

valla kaynak ben değilim sorumluluk kabul etmiyorum ama katil o kişi çıkmazsa bizim içinde sürpriz olur :A
Seninkinin şüpheli hareketleri çok dikkat çekiyor.:)

Ömer ne ara İtalyanca çalışıyor şu altdan altdan müziğide vermeyin insanın aşık olası geliyor.:)