- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
O kayıtları ben telefon faturalarımda da isteyebiliyorum onu demiyorum.Geriye dönük sinayal takibi diye bişey varmişses kaydı değil logkayitkari isteniyor hani Internette nereye girdiğin iki yıl saklanıyor ya konuşmaların nereden ne zaman aradığının kaydı tutuluyor.. verdiğin dünkü olay hirat dink ölümünden sonra Haksun kararıyla dinleme sırasında çıkan ses kayitlari
Elif ters köşe yapti, hastane olayi yüzünden tartistilar hattaÖmer, Aslı’nın katil olmadığını ispat ettiğinde Elif'in aşkı daha da depreşecek. Ömer'e bağlanacak![]()
Işte o log kayıtları yani adam hangi baz istasyonu kulanarak hangi mevkide telefonu sinyal verdi.. demek bu sayede kişilerin hangi saatte nerede olduğunu öğreniyorlar. ses kaydı için hakim kararı lazım. diğer türlü herkesin ses kaydı alınmasi imkansiz bir durum buna ne hardisk yeter ne bilgissyarO kayıtları ben telefon faturalarımda da isteyebiliyorum onu demiyorum.Geriye dönük sinayal takibi diye bişey varmişBişey anlamadım o konudan ama araştircam
![]()
Elif'in Ömer'in montunu kokladığı sahneler ve tripleride eklenebilir.#karaParaAşk da bu dakikaya kadar:
- omer/elif //çay.kek servis sahnesi.
- aslinin ifadesi
guzeldi.
reklamlar.
Aslı'nın oğlu vardı bi kere eve bile gelmişti galibaIşte o log kayıtları yani adam hangi baz istasyonu kulanarak hangi mevkide telefonu sinyal verdi.. demek bu sayede kişilerin hangi saatte nerede olduğunu öğreniyorlar. ses kaydı için hakim kararı lazım. diğer türlü herkesin ses kaydı alınmasi imkansiz bir durum buna ne hardisk yeter ne bilgissyar
bu arada Asli niye ikinci çocuk istiyor ki bir çocuğu var. sanırım bu büyük çocuk sonradan dahil ettiler diziye))). sonra unuttular dahil etiklerini))
valla kaynak ben değilim sorumluluk kabul etmiyorum ama katil o kişi çıkmazsa bizim içinde sürpriz olurTüyo benim değil diyip sıyrılamazsın çıkmazsa sorarım ben sana![]()
evet izlemedim mi emineyet binasina da geldi. insanın bir çocuğu varken ikinci çocuğu neden bu kadar isterAslı'nın oğlu vardı bi kere eve bile gelmişti galiba![]()
Ne ters köşesi anlamadım.Elif ters köşe yapti, hastane olayi yüzünden tartistilar hatta
Gesendet von meinem GT-I9300
Seninkinin şüpheli hareketleri çok dikkat çekiyor.Bölüm baya iyi gidiyor yalnız
Ömer'in Elif'e olan bakışları aşığım diye bağırıyor resmen
valla kaynak ben değilim sorumluluk kabul etmiyorum ama katil o kişi çıkmazsa bizim içinde sürpriz olur![]()
Engin'e laf yokgerçekleri söylüyoruz buradakpa da tayyar reyizden başka kendini gösterebilen olmadı
![]()