- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
@Forumdash beni çok sıkıştırdı ama iyi toparladım söylemedim yani.Katile dahil ipuçları verilmeye başlandı sanki@sürgünüm
Hem açıklamak sana yakışır tüyo senin.
@Forumdash beni çok sıkıştırdı ama iyi toparladım söylemedim yani.Katile dahil ipuçları verilmeye başlandı sanki@sürgünüm
Hala cevap vermediğine göre araştıryorbir şey odluysa bulması kolay dikaktli bak azıcık![]()
yeni hatalar arıyor bence malum hata bol dizideHala cevap vermediğine göre araştıryorLaf atıp gitmiş gibi şuan
![]()
Taminimine % verKatile dahil ipuçları verilmeye başlandı sanki@sürgünüm
Tüyo benim değil dün facebook sayfalarında çarşaf çarşaf yazıldı görenlerden biride ben oldum@Forumdash beni çok sıkıştırdı ama iyi toparladım söylemedim yani.
Hem açıklamak sana yakışır tüyo senin.![]()
Dizi reklamdayeni hatalar arıyor bence malum hata bol dizideneyse my oylamasına oy kullan dizi reklam verince
![]()
zoom yapmaya devam edecekler o zamanTüyo benim değil dün facebook sayfalarında çarşaf çarşaf yazıldı görenlerden biride ben oldumbugün kamerada sürekli o kişiye zoom yaptı fark ettin mi
![]()
Tüyo benim değil diyip sıyrılamazsın çıkmazsa sorarım ben sanaTüyo benim değil dün facebook sayfalarında çarşaf çarşaf yazıldı görenlerden biride ben oldumbugün kamerada sürekli o kişiye zoom yaptı fark ettin mi
![]()
ne alakası var hatırlatma yapıyomDizi reklamdaGene mesaj sildirecen git şurdan
zoom yapmaya devam edecekler o zamanDikkat edeyim şimdi
![]()
diyaloklar müsamere gibi engin ak yürek çok abartılı oynuyor sanki yüzyıldır asik da kavuşamıyor gibi daha geçen gün cebinden Sibel in fotosu vardiGene ne oldu![]()
amaç reklam izlettirmek yoksa dizinin yükselteceğinden umut kesildi çoktanBu Atv hiç akıllanmaz Star ve Kanal D reklamdayken akıl karımıydı reklam girmek.
Bumuydudiyaloklar müsamere gibi engin ak yürek çok abartılı oynuyor sanki yüzyıldır asik da kavuşamıyor gibi daha geçen gün cebinden Sibel in fotosu vardi
ya yuhh tramisuyu bilmeyen çaycı mi olur güya espri yapıyorlar.. senaryoda özen yerlerde