- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
20:00'de Atv'de!
merakla bekliyorum çok güzel bir bölüm olacak![]()
Bu akşam yorumda yapın @destere'de yok beni yalnız bırakmayın.Bölümün fragmanları çok iyiydi bakalım bölüm nasıl olacak.![]()
Gece yastığa başımı koyduğumda bana söylediğin katilin bunu ne amaçla yaptığını düşündüm ama bir sonuca ulaşamadım.[HASHTAG]#KatilSeninElinde[/HASHTAG] bölüm hashtagi olmuş
Bende düşünüyorum da aklıma tek neden geldi acaba adam kızdan kıllandı onu takip etti uygunsuz bir durumda yakalayıp gözü mü döndüGece yastığa başımı koyduğumda bana söylediğin katilin bunu ne amaçla yaptığını düşündüm ama bir sonuca ulaşamadım.![]()
Babası yaşında adamla? Yok hiç sanmıyorum.Bende düşünüyorum da aklıma tek neden geldi acaba adam kızdan kıllandı onu takip etti uygunsuz bir durumda yakalayıp gözü mü döndü![]()
Sibel'den beklerim ben nasıl rahat yalan söylüyordu sahte kimliğide varmış zaten olur mu olur yani başka bir neden hiç gelmiyor aklımaBabası yaşında adamla? Yok hiç sanmıyorum.Başka ne olabilir?
Kız güzel kız yakışıklı da sevgilisi var,yaptıysa da para yüzündendir o zaman.Sibel'den beklerim ben nasıl rahat yalan söylüyordu sahte kimliğide varmış zaten olur mu olur yani başka bir neden hiç gelmiyor aklıma![]()
Kız güzel de salak bulmuş Ömer gibi bir sevgiliKız güzel kız yakışıklı da sevgilisi var,yaptıysa da para yüzündendir o zaman.
Bu akşam ki fragmanda da Fatma öteki kızını bu işlere sokmaya çalışıyor.Öyle anne düşman başına![]()
Doktor kız fena değil aileden onu ayıralımKız güzel de salak bulmuş Ömer gibi bir sevgiliçevirdiği dolaplara bak
Fatma para düşkünü olmuş iyice bir kızı ölüp gitti şimdi diğer kızını kendi elleri ile o pis işlere sokmak istiyor birde bu bölüm Ömer'e yine çemkirecek galiba hiç sevmiyorum Andaç ailesini ikinci sezonda olmazlar inş.![]()
aman ben onuda sevmiyorum oda güya tıp okuyor ama bile isteğe bu pis işlere alet olma yolunda tüyoları yazanlar ya setten haber alıyorlar yada sallayıp tutturuyorlarDoktor kız fena değil aileden onu ayıralımFatma,Elif'i azarlayacak dedilerdi bu tüyoyu yazanlar sallıyorlar mı?
![]()
Böylede gönderme olmaz ki kavga çıkarırsın vallaaman ben onuda sevmiyorum oda güyo tıp okuyor ama bile isteğe bu pis işlere alet olma yolunda tüyoları yazanlar ya setten haber alıyorlar yada sallayıp tutturuyorlar![]()
analı kızlı paragöz bunlarBöylede gönderme olmaz ki kavga çıkarırsın vallaÇok set
Tıp okuyan kızın aklı varsa uzak durur bu işlerden ablasını sonunu görüyor kör değil herhalde![]()
@*Dream* muhabbetine doyum olmuyor ama dizi saatinde kaçıyorsun.![]()