Kara Para Aşk 11. Bölüm Yorumları

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,189
Puanı
1,060
BojRKrQCYAAfSox.jpg:large

Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
20:00'de Atv'de!​

Bölümün fragmanları çok iyiydi bakalım bölüm nasıl olacak. :)

Sibel'den beklerim ben nasıl rahat yalan söylüyordu sahte kimliğide varmış zaten olur mu olur yani başka bir neden hiç gelmiyor aklıma :D
Kız güzel kız yakışıklı da sevgilisi var,yaptıysa da para yüzündendir o zaman.:)
Bu akşam ki fragmanda da Fatma öteki kızını bu işlere sokmaya çalışıyor.Öyle anne düşman başına :)

Kız güzel kız yakışıklı da sevgilisi var,yaptıysa da para yüzündendir o zaman.:)
Bu akşam ki fragmanda da Fatma öteki kızını bu işlere sokmaya çalışıyor.Öyle anne düşman başına :)
Kız güzel de salak bulmuş Ömer gibi bir sevgili :bhr: çevirdiği dolaplara bak
Fatma para düşkünü olmuş iyice bir kızı ölüp gitti şimdi diğer kızını kendi elleri ile o pis işlere sokmak istiyor birde bu bölüm Ömer'e yine çemkirecek galiba hiç sevmiyorum Andaç ailesini ikinci sezonda olmazlar inş. :D

Kız güzel de salak bulmuş Ömer gibi bir sevgili :bhr: çevirdiği dolaplara bak
Fatma para düşkünü olmuş iyice bir kızı ölüp gitti şimdi diğer kızını kendi elleri ile o pis işlere sokmak istiyor birde bu bölüm Ömer'e yine çemkirecek galiba hiç sevmiyorum Andaç ailesini ikinci sezonda olmazlar inş. :D
Doktor kız fena değil aileden onu ayıralım :) Fatma,Elif'i azarlayacak dedilerdi bu tüyoyu yazanlar sallıyorlar mı?:)

Doktor kız fena değil aileden onu ayıralım :) Fatma,Elif'i azarlayacak dedilerdi bu tüyoyu yazanlar sallıyorlar mı?:)
aman ben onuda sevmiyorum oda güya tıp okuyor ama bile isteğe bu pis işlere alet olma yolunda tüyoları yazanlar ya setten haber alıyorlar yada sallayıp tutturuyorlar :A

Son düzenleme:
aman ben onuda sevmiyorum oda güyo tıp okuyor ama bile isteğe bu pis işlere alet olma yolunda tüyoları yazanlar ya setten haber alıyorlar yada sallayıp tutturuyorlar :A
Böylede gönderme olmaz ki kavga çıkarırsın valla :) Çok set

Tıp okuyan kızın aklı varsa uzak durur bu işlerden ablasını sonunu görüyor kör değil herhalde :)

bakalım bu bölüm nasil hatalar yapacaklar asil heyecan orada))). üç saat dizi cekilirse olacağı bu)))