yarın reyting kaç gelir ?Bu akşam reklam saatleri süperdi.
yarın reyting kaç gelir ?Bu akşam reklam saatleri süperdi.
6-7 gelir ama Muhteşem Yüzyıl'ın bölümüde heyacanlıydı galiba o yüksek alırsa biz yükselemeyiz.yarın reyting kaç gelir ?
ilk defa 5 reytingten kurtulucaz bence 7 reyting ortalaması bekliyorum benyarın reyting kaç gelir ?
gelemez @sürgünüm ün dediği gibi my dede rüstem öldü onun ölümüne bakacaklarda epey çıkar zaten adamın ölmesi için iki yıldır bekleyenler var ?ilk defa 5 reytingten kurtulucaz bence 7 reyting ortalaması bekliyorum ben![]()
Ben de reyting artışı bekliyorum nedensegelemez @sürgünüm ün dediği gibi my dede rüstem öldü onun ölümüne bakacaklarda epey çıkar zaten adamın ölmesi için iki yıldır bekleyenler var ?
yazdıklarımızı kim siliyor ???
orada reyting yorumlanıyor sanıyordum yanılmışımGeyik muhabbetin yeri burası:
https://fav10.net/forum/threads/28-mayıs-2014-Çarşamba-reyting-yorumları.222059/
@destere @xemrexxx @Çiğdem
orada reyting yorumlanıyor sanıyordum yanılmışım![]()
hmmm sorun oydu demek tamamMesajlar sayılmadığı için sabaha kadar Diziler ile ilgili geyik muhabbeti yapabilirsiniz orada, sorun olmaz.![]()
Ben beğenmedim valla@*Dream* Ben bölümü beğendim ama hep aynı sahnede bitmesin dizi ya![]()
Yarın reytinglerde iyi gelebilir umudunu taşıyorum Kanal D ve Star reklamdayken biz yayındaydık umarım izleyici çekebilmişizdir.Ben beğenmedim valladediğim gibi Elif&Ömer az olunca birşeyler eksik oluyor
inş. 11.bölümde aşk anlamında Elif&Ömer sahnelerinin çoğalması anlamında bir kıpırtı olur 12.bölümde veya sezon finalinde ise aşk itirafı ve öpücük kesinlikle gelmeli
İnş. ama düşersede şaşırmam benYarın reytinglerde iyi gelebilir umudunu taşıyorum Kanal D ve Star reklamdayken biz yayındaydık umarım izleyici çekebilmişizdir.![]()
Katil hakkında kararını değiştirdin mi?İnş. ama düşersede şaşırmam ben![]()