Kara Para Aşk 10. Bölüm Yorumları

Burası MY konusu olmadığı gibi geyik muhabbeti yapılacak yer değil. Mesajlarınız silindi. Devamında ceza uygulanacak.

Bölüm iyi başladı ama sonrası için pek iyi şeyler söyleyemeyeceğim :(
Bir kere Elif&Ömer sahnesi çok çok azdı.Bu diziyi izlememdeki tek etken Elif&Ömer çifti onların aşkı diğer olaylar yemeğin sosu gibi ana yemek benim için Elif&Ömer aşkı ve onları az gördüğüm bölümleri sevmiyorum bu bölüm adam akıllı sahneleri yoktu parkta ki konuşmaları hariç son sahne 9.bölümün aynısıydı bu sefer Elif yanlış yaptı Ömer elinden gelen iyliği yaptı ama bir yere kadar ayrıca Elif'e haber vermek içinde aradı Elif telefonunu yanından ayırmasaymış durumdan haberdar olurmuş ne diye yine atarlandı Ömerciğime :love1: garibim yine öylece baka kaldı :bhr:

@*Dream* Ben bölümü beğendim ama hep aynı sahnede bitmesin dizi ya :(
Ben beğenmedim valla :Tdediğim gibi Elif&Ömer az olunca birşeyler eksik oluyor
inş. 11.bölümde aşk anlamında Elif&Ömer sahnelerinin çoğalması anlamında bir kıpırtı olur 12.bölümde veya sezon finalinde ise aşk itirafı ve öpücük kesinlikle gelmeli

Ben beğenmedim valla :Tdediğim gibi Elif&Ömer az olunca birşeyler eksik oluyor
inş. 11.bölümde aşk anlamında Elif&Ömer sahnelerinin çoğalması anlamında bir kıpırtı olur 12.bölümde veya sezon finalinde ise aşk itirafı ve öpücük kesinlikle gelmeli
Yarın reytinglerde iyi gelebilir umudunu taşıyorum Kanal D ve Star reklamdayken biz yayındaydık umarım izleyici çekebilmişizdir.:)

Son Mesajlar

Forum İstatistikleri

Konular
176,221
Üyeler
8,560
Son Üye
Genwieboi