- Reaksiyon puanı
- 65,189
- Puanı
- 1,060
Tuba Büyüküstün ve Engin Akyürek'in başrolde yer aldığı Kara Para Aşk hakkında yorumları bu konudan yapabilirsiniz.
20:00'de Atv'de!
Aga burlardayımda 7 'ye doğru belki kaybolurum
Dizi saati hep kayboluyorsun zaten.Aga burlardayımda 7 'ye doğru belki kaybolurum![]()
Tv'nin başına geçiyorum yada işi oluyo agaDizi saati hep kayboluyorsun zaten.![]()
Hacı yorum da yaparsın inşmerakla bekliyorum çok güzel bölüm olacak
inşallah hacı yaparızBana karşı bir şey hissetmiyor . Canım acıyor. (Kara Para Aşk)
Hacı yorum da yaparsın inş![]()
Elif duygularına karşılık bekledi ama olmadı Ömer'in zamana ihtiyacı var.sibel'in mezarı başındaki söylediklerine paralel olarak söylüyorum gerçek yüzünü görünce Elif'le aşk başlayacaktır.@sürgünüm bu bölüm naıs olcak aga Ömer Elif yakınlacakmı![]()
Başlasın aşkları biran önceElif duygularına karşılık bekledi ama olmadı Ömer'in zamana ihtiyacı var.sibel'in mezarı başındaki söylediklerine paralel olarak söylüyorum gerçek yüzünü görünce Elif'le aşk başlayacaktır.![]()
Bol acılı,bol aşklı,bol heyecanlı,bol Elmerli bölüm olsun.Başlasın aşkları biran önce![]()
Tv'nin başına geçiyorum yada işi oluyo aga![]()
Yok ya ben Zerrin'e pek ihtimal vermiyorum@*Dream* dün gece diziyi tekrar izledim ve katilin Zerrin olabileceğini düşünüyorum.![]()
Şuan kimse Zerrin'den şüphelenmiyor ençok onun katil çıkması izleyiciyi şaşırtmaz mı?Yok ya ben Zerrin'e pek ihtimal vermiyorum![]()
Şaşırtır şaşırtmasına da saçma olur yani Zerrin yerine başka bir karakterin katil çıkmasını tercih ederimŞuan kimse Zerrin'den şüphelenmiyor ençok onun katil çıkması izleyiciyi şaşırtmaz mı?![]()
Kesin kocasını beğenmiyordur onlar iyide anlaşamıyorlardır kadın suratsız kibirlinin teki.Şaşırtır şaşırtmasına da saçma olur yani Zerrin yerine başka bir karakterin katil çıkmasını tercih ederim![]()
Valla ne yalan söyleyeyim katilin kim olduğundan ziyade Ömer Elif'e olan aşkını ne zaman itiraf edecek ve Elif'i ne zaman öpecek diye merak ediyorum şuan dizi ile ilgili düşündüğüm tek konu buKesin kocasını beğenmiyordur onlar iyide anlaşamıyorlardır kadın suratsız kibirlinin teki.![]()
Elif ve Ömer bakalım birbirlerinden ayrı durmaya çalışıp başarabilecekler mi?Valla ne yalan söyleyeyim katilin kim olduğundan ziyade Ömer Elif'e olan aşkını ne zaman itiraf edecek ve Elif'i ne zaman öpecek diye merak ediyorum şuan dizi ile ilgili düşündüğüm tek konu bu![]()