Samsung S5 su geçirmez reklamı?boş bi sahneyle reklam yaptılar da onu diyorum
Bazı dizilerde var yaa aklıma gelmiyorYabancı dizileri çok övüyoruz ama şu aile sıcak ortam samimiyette yabancı dizilerde yok.@Forumdash @38AhmetKK
amann desinler desinler elifi yesinlerr
nilüfer sevilmeyecek kız değil ama yakışmıyor metine bana yakıştırıyorummetin nulufer aşkıda yalan oldu metinin planı varmış bütün hevesimi kaçırdılar yaa
Bizim örf ve adetlerimiz daha farklı Akdeniz kuşağında yaşıyoruz daha sıcakkanlı insanlarız.Bazı dizilerde var yaa aklıma gelmiyorTürk dizilerden saymam mesela
bale yaptı bale dans değildiBuymuymus dans dedikleri ))))Konustumuza degeydi bari boşa konusmuz tuba yetenek katili olduğunu bi kez daha kanıtladı
çok ruhsuz yapıyor olmamış malesef 😵😵bale yaptı bale dans değildi)
meftuneyi bulmuş meftun mabadıyla oynuyor burda meftun metin oluyorçok ruhsuz yapıyor olmamış malesef 😵😵
bharlı sahne geldi gözümüz gönlümüz açıldı levent kazmasını nerden bulmuş bu kızHe Hüseyin Abi, dost he he.
bale yapmayı bile becerememiş bale ruhla olur yüz ifadesine yansır o ruh ama elifin yüz ifadesi çok donuktu ruh katamamış baleye hiç beğenmedim bende anlarım bu işlerden anlayan biri olarak yorum yapıyorum 🙂🙂🙂gerçekleri söylüyon dikkat et ceza gelir
Olan sana oldu 8saat boşa bekledin ya )))bale yaptı bale dans değildi)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?