Samsung S5 su geçirmez reklamı?boş bi sahneyle reklam yaptılar da onu diyorum![]()
Bazı dizilerde var yaa aklıma gelmiyorYabancı dizileri çok övüyoruz ama şu aile sıcak ortam samimiyette yabancı dizilerde yok.@Forumdash @38AhmetKK
amann desinler desinler elifi yesinlerr
nilüfer sevilmeyecek kız değil ama yakışmıyor metine bana yakıştırıyorummetin nulufer aşkıda yalan oldu metinin planı varmış bütün hevesimi kaçırdılar yaa![]()
Bizim örf ve adetlerimiz daha farklı Akdeniz kuşağında yaşıyoruz daha sıcakkanlı insanlarız.Bazı dizilerde var yaa aklıma gelmiyorTürk dizilerden saymam mesela
![]()
bale yaptı bale dans değildiBuymuymus dans dedikleri ))))Konustumuza degeydi bari boşa konusmuz tuba yetenek katili olduğunu bi kez daha kanıtladı
çok ruhsuz yapıyor olmamış malesef 😵😵bale yaptı bale dans değildi)
meftuneyi bulmuş meftun mabadıyla oynuyor burda meftun metin oluyorçok ruhsuz yapıyor olmamış malesef 😵😵
bharlı sahne geldi gözümüz gönlümüz açıldı levent kazmasını nerden bulmuş bu kızHe Hüseyin Abi, dost he he.
bale yapmayı bile becerememiş bale ruhla olur yüz ifadesine yansır o ruh ama elifin yüz ifadesi çok donuktu ruh katamamış baleye hiç beğenmedim bende anlarım bu işlerden anlayan biri olarak yorum yapıyorum 🙂🙂🙂gerçekleri söylüyon dikkat et ceza gelir![]()
Olan sana oldu 8saat boşa bekledin ya )))bale yaptı bale dans değildi)