Kanal D Kara Kutu - Dizi Yorumları

Müzikler vadinin aynisi hikayeyi tam anlamadım ama barda çalışıyor olması dezavantaj . dizi karissiksa işi zor demek dizi tamamen behzat c kitlesine yapılmış bu da dizinin tutmayacaginin kanıtı gibi. Şimdiden geçmiş olsun
aga reyting sisteminde şu an şansı yok ama dizi süper gerçekten senaryo ve yönetmen birde gökhan kırdar mükemmel bir iş çıkarmışlar

aga reyting sisteminde şu an şansı yok ama dizi süper gerçekten senaryo ve yönetmen birde gökhan kırdar mükemmel bir iş çıkarmışlar
Normalde baştan bakmayı düşünmüyordum madem bu kadar ovuyon ( umarım vadiden dolayı duygusal olarak ovmuyotsundur) bastan izleyecegim

Dogru tercih ))
Racon da pek parlak değil ama bu dizi çok kasvetli oyunculuklar iyi değil. Racon daha anlaşılır ve açık
50 şer dakka ara ara 2 diziyede baktım racon daha anlaşılır ve izlenebilir bir dizi totelde 4 reyting alsa zaten 2.sezonu atvde görür

ama karakutu çok karışık bir senaryosu var ben hiçbirşey anlayamadım
izlemeye çalıştım ama beni çok bunalttı
bu insanlar reaksiyonu bile izlemediler karakutu reaksiyonunda altında ve karışık görünüyor kanal d 5 bölüm sabrederse sabreder ama 6.bölümü göremez gibi görünüyor şimdiden 😵😵😵

Normalde baştan bakmayı düşünmüyordum madem bu kadar ovuyon ( umarım vadiden dolayı duygusal olarak ovmuyotsundur) bastan izleyecegim
aga tabi sen karar ver beni biraz tanıyorsan hiç bir işi kolay beğenmem vadi hariç hiçbir diziyide sürekli takip etmem ama bu dizi cidden umut verici bir iş benim beklediğimden çok daha iyi bir iş çıkmış 🙂 tek eksik diyebileceğim konu oyuncu kadrosu biraz daha tanınmış olabilirdi

ayy söylediğin gibi kv izleyicisi olarak bana çok kötü geldi müzikler dısında hiç etkileyici hiçbirşey yok senaryoya dayanamadım
racon en azından izleniyor bir senaryosu var raconu tercih ettim:F
Hayret sezine ve handeye rağmen nasıl izliyosunki raconu :)

Mükemmel bir dizi en azından Türk standartların çok üstünde. Gereksiz birkaç kadın erkek bar sahneleri haricinde söyleyecek söz yok. Müzikler enfes. Gökhan Kırdar olduğunu tahmin etmiştim. Oyunculuklar oldukça iyi. Özellikle yaşlı adamın `Konsantrasyonunu sevdim! ` deyişi mükemmeldi.

Senaryoda hikayenin geleceği Kurtlar Vadisi gibi derin ve uzun değil ama yine de 1 sezon rahat gider.

Lakin Türk milleti kaliteli yapımlar pek sevmediği, MED Cezir gibi zengin züppelerin zengin hayatlarının anlatıldığı yapmacık diziler sevdiği, zeka dolu dizileri pek tutmadıkları için dizi pek uzun sürer mi meçhul? Ama dizi böyle kaliteli devam ederse dizinin bitmesi büyük ayıp olur.

8.3/10

50 şer dakka ara ara 2 diziyede baktım racon daha anlaşılır ve izlenebilir bir dizi totelde 4 reyting alsa zaten 2.sezonu atvde görür

ama karakutu çok karışık bir senaryosu var ben hiçbirşey anlayamadım
izlemeye çalıştım ama beni çok bunalttı
bu insanlar reaksiyonu bile izlemediler karakutu reaksiyonunda altında ve karışık görünüyor kanal d 5 bölüm sabrederse sabreder ama 6.bölümü göremez gibi görünüyor şimdiden 😵😵😵

Evet çok kasvetli bir yapısı eğer çok karmaşıksa hiç ama hic sansi yok. Reaksiyona tahamul edemeyenler oyuncularının yetersiz olduğu diziye asla katlanamaz

Orhan Kılıç,Kerem Alışık ,Deniz Uğur, Hazım Körmükçü gerçekten çok iyi oynamışlar karekterleri mükemmel yansıttılar Sümeyra KOÇ u tanımıyordum onuda beğendim bu dizi olmuş abi :D

@Tolstoyevski aga senin de izlemene sevindim bu dizi cidden olmuş dediğin gibi standart üstü malesef bu reyting sisteminde tutmaz inş yanılırızda en azından idare edecek oranları alır ve yayın hayatına devam eder (bu arada kurtlar vadisi hariç hiçbir diziyi izlemeyen izlemeye tahammül edemeyen birisi olarak söylüyorum)
müzikler , çekim kalitesi , kurgusu ve tabi senaryosu çok başarılı

Son düzenleme:
Kara Koliyi beğenen var mı acaba ? Bu arada kanald ne günlere düştü cep telefonuma mesaj bile atmış "Geçmişini hatırlamayan bir ajanın hikayesi bu akşam kanald de" diye :D :D

fazla izleyemedim internetten bakacam sonra ama biraz göz attım güzel bi dizi panadan olduğu belli aksiyonu bu kadar iyi yapamaz kimse
tekrarı olsa izlerdim şimdi racona da bakıyorum racon fena değil

iki dizi de ilgimi çekiyor sonra bakacam ikiside güzel gibi

fazla izleyemedim internetten bakacam sonra ama biraz göz attım güzel bi dizi panadan olduğu belli aksiyonu bu kadar iyi yapamaz kimse
tekrarı olsa izlerdim şimdi racona da bakıyorum racon fena değil

iki dizi de ilgimi çekiyor sonra bakacam ikiside güzel gibi
oturup izlemem lazım aga on numara iş olmuş

İnşallah tutar aga ama çok zor bence bu sistemde ergen ve kadın dizileri tutuyor

aga müzik konusunda sıkıntı olmaz gökhan kırdar bu işin piridir
Dizi umarım 2.reaksiyon vakası olmaz gül gibi diziler bitiyor yerine dandik diziler ekranda yer kaplıyor,müzikleri twiterda tt bile olmuş ))))

Diziyi beğendiniz mi? Konu olarak nedir ve dizinin işleyiş tarzı akıcı mı?