İlk bölümler genelde reklamsiz olur kanal d ön reklam verir diğer kanallar o reklamı bile vermezDizide baştaki reklam dışında sonuna gelmemize rağmen hiç reklam olmadı çok garip![]()
İlk bölümler genelde reklamsiz olur kanal d ön reklam verir diğer kanallar o reklamı bile vermezDizide baştaki reklam dışında sonuna gelmemize rağmen hiç reklam olmadı çok garip![]()
aga reyting sisteminde şu an şansı yok ama dizi süper gerçekten senaryo ve yönetmen birde gökhan kırdar mükemmel bir iş çıkarmışlarMüzikler vadinin aynisi hikayeyi tam anlamadım ama barda çalışıyor olması dezavantaj . dizi karissiksa işi zor demek dizi tamamen behzat c kitlesine yapılmış bu da dizinin tutmayacaginin kanıtı gibi. Şimdiden geçmiş olsun
Normalde baştan bakmayı düşünmüyordum madem bu kadar ovuyon ( umarım vadiden dolayı duygusal olarak ovmuyotsundur) bastan izleyecegimaga reyting sisteminde şu an şansı yok ama dizi süper gerçekten senaryo ve yönetmen birde gökhan kırdar mükemmel bir iş çıkarmışlar
50 şer dakka ara ara 2 diziyede baktım racon daha anlaşılır ve izlenebilir bir dizi totelde 4 reyting alsa zaten 2.sezonu atvde görürDogru tercih ))
Racon da pek parlak değil ama bu dizi çok kasvetli oyunculuklar iyi değil. Racon daha anlaşılır ve açık
aga tabi sen karar ver beni biraz tanıyorsan hiç bir işi kolay beğenmem vadi hariç hiçbir diziyide sürekli takip etmem ama bu dizi cidden umut verici bir iş benim beklediğimden çok daha iyi bir iş çıkmış 🙂 tek eksik diyebileceğim konu oyuncu kadrosu biraz daha tanınmış olabilirdiNormalde baştan bakmayı düşünmüyordum madem bu kadar ovuyon ( umarım vadiden dolayı duygusal olarak ovmuyotsundur) bastan izleyecegim
Hayret sezine ve handeye rağmen nasıl izliyosunki raconuayy söylediğin gibi kv izleyicisi olarak bana çok kötü geldi müzikler dısında hiç etkileyici hiçbirşey yok senaryoya dayanamadım
racon en azından izleniyor bir senaryosu var raconu tercih ettim![]()
50 şer dakka ara ara 2 diziyede baktım racon daha anlaşılır ve izlenebilir bir dizi totelde 4 reyting alsa zaten 2.sezonu atvde görür
ama karakutu çok karışık bir senaryosu var ben hiçbirşey anlayamadım
izlemeye çalıştım ama beni çok bunalttı
bu insanlar reaksiyonu bile izlemediler karakutu reaksiyonunda altında ve karışık görünüyor kanal d 5 bölüm sabrederse sabreder ama 6.bölümü göremez gibi görünüyor şimdiden 😵😵😵
kesinlikle izle derim; enteresan bir durum diziyi izleyen hiç kimse olumsuz bir kelam etmediHerkes öve öve bitiremedi Twitter'da. @Tolstoyevski'yi de yerli dizi konusunda gorünce yarın bi bakayım diyorum. Ne de olsa senarist, yönetmen süper![]()
Tahmin ettiğim gibi twitter koyunları çok beğenmiş ))) demek dizi tutmayacakHerkes öve öve bitiremedi Twitter'da. @Tolstoyevski'yi de yerli dizi konusunda gorünce yarın bi bakayım diyorum. Ne de olsa senarist, yönetmen süper![]()
oturup izlemem lazım aga on numara iş olmuşfazla izleyemedim internetten bakacam sonra ama biraz göz attım güzel bi dizi panadan olduğu belli aksiyonu bu kadar iyi yapamaz kimse
tekrarı olsa izlerdim şimdi racona da bakıyorum racon fena değil
iki dizi de ilgimi çekiyor sonra bakacam ikiside güzel gibi
İnşallah tutar aga ama çok zor bence bu sistemde ergen ve kadın dizileri tutuyoroturup izlemem lazım aga on numara iş olmuş
aga müzik konusunda sıkıntı olmaz gökhan kırdar bu işin piridirÇok az buçuk baktım fena değil müzikler gayet başarılı .
Dizi umarım 2.reaksiyon vakası olmaz gül gibi diziler bitiyor yerine dandik diziler ekranda yer kaplıyor,müzikleri twiterda tt bile olmuş ))))İnşallah tutar aga ama çok zor bence bu sistemde ergen ve kadın dizileri tutuyor
aga müzik konusunda sıkıntı olmaz gökhan kırdar bu işin piridir