neyse bakalım @Çiğdem- ne diyecek sonuçta en kıskandığın kadın olmalı bihterBaksen rahmetliye asıl benim saygım varda susuyorum yoksa açarsam ağzımı susmam hayrada açarım bayrada 😳
neyse bakalım @Çiğdem- ne diyecek sonuçta en kıskandığın kadın olmalı bihterBaksen rahmetliye asıl benim saygım varda susuyorum yoksa açarsam ağzımı susmam hayrada açarım bayrada 😳
Anladım ama sondaki gülme olmamışŞaka yapıyorum.Karagül Fox'ta olduğu sürece candır.
![]()
Evet tabikide.Yalnızca üzüldüm yani karagül güzel diziSende konuyu kızıştırıyon haaa![]()
Anladım ama sondaki gülme olmamışGuzel dizi lo gercekten izlersen seversin
buna da çirkin derse artık@Çiğdem- kıskançlıktan kudurur herhalBöyle güzel kadının lafı bile olmaz
Kendini balkondan aşağı sarkıtsınbuna da çirkin derse artık![]()
O zaman devamınıda izleİlk bölümü 1. sezon finalini ve ortalara doğru biraz izledim güzel dizi.![]()
Bunun önemi büyük gazeteye manşet olacka bir haberde böyle hafifden geçiştiriyoruzAman ne önemli bir haber.![]()
neyse [HASHTAG]#bihterziyagil[/HASHTAG] i tt yapalım bari forumdaKendini balkondan aşağı sarkıtsın![]()
Bende izliyorum karagülü onun üstüne dizi yokEvet tabikide.Yalnızca üzüldüm yani karagül güzel dizi![]()
Yok artık. 😱Bunun önemi büyük gazeteye manşet olacka bir haberde böyle hafifden geçiştiriyoruz![]()
yapalım anasını satımneyse [HASHTAG]#bihterziyagil[/HASHTAG] i tt yapalım bari forumda![]()
O zaman devamınıda izleben internetten izliyorum
aynen [HASHTAG]#bihterziyagil[/HASHTAG] gibisi gelmezyapalım anasını satımOnun gibi bir melek yoktu [HASHTAG]#bihterziyagil[/HASHTAG]
Behlülle o kıvılcımlı öpüşmeleri offf [HASHTAG]#bihterziyagil[/HASHTAG] kadının dibiaynen [HASHTAG]#bihterziyagil[/HASHTAG] gibisi gelmezhele seradaki sahnesi
![]()