'Kara Ekmek' Final Yapıyor!

Kime taş attın ki? (b) Diriliş tuttuğu için @beyazsoy mu başladı diyorsun? :A

Beni bilirsin Kenan ve Tuba olsun isterse dizi çamurdan olsun. :)
Bu diziye yapmadıgim eleştiri kalmadi.. Dizinin bire bir o hayat benimin taklidi olduğu tutmayacağını defalarca yazdım ilk sezon 4 bölüm izlemişimdir en fazla ikinci sezon hiç bakmadım.. Sizin adınıza üzüldüm sadece)))

@beyazsoy un uykusu kaçmıştır şimdi :)
tutan dizileri izleseydim mesela diriliş izlerdim çarşambaları, salı eşkıya izlerdim cuma karagül izlerdim veya med cızır :) ama hiç işim olmaz başta bakarım benlikse dibine kadar devam ederim:) bitene kadar hatta, bu yüzden ismim dizileri biten adama çıktı :))
mesela dila benlikti çünkü azerle cenup vardı mesela hanımın çiftliği yine sonuna kadar izlememin sebebi yine bu ikilidir :)
yine öbgz de izlememin sebebi cemiledir aylindir berrindir kırgında kaderdir meraldir eylüldür cemredir paramparçada cansudur hazaldır özkanla perimanyaktır :) genelde başroller için değilde yan roller için bir çok dandik başrole katlanmışlığımda vardır :)
izlediğim diziler arasındaki farklılığı analtırken zaten hem breaking bad hemde pretty little liars izliyor olmam herşeyi açıklar :)
onun haricinde hayalimdeki başroler vardır beroş gibi, tawney gibi, alison gibi, demelza gibi , khaleesi gibi arya gibi vardırda vardır işte :))
Senin bir tarzın ve destekte kendini aşağılama hafif güzel kadın olsun çamurdan olsun))).. İzlediğin dizilerin tutmaması bundan.. Halk güzel hikayeye bakıyor sen güzel hatuna Bakıyorsun)))

Bedel, bundan düşük reytinglerle 20 bölüm sürmüştü

Mart - Nisan'a kadar gider diyordum ama yeni yılı bile göremeyecek, 2015'te başlayıp bitmiş olacak. Mine ve saçma aşkına daha fazla dayanamazdık zaten :angry:

Bu diziye yapmadıgim eleştiri kalmadi.. Dizinin bire bir o hayat benimin taklidi olduğu tutmayacağını defalarca yazdım ilk sezon 4 bölüm izlemişimdir en fazla ikinci sezon hiç bakmadım.. Sizin adınıza üzüldüm sadece)))

Senin bir tarzın ve destekte kendini aşağılama hafif güzel kadın olsun çamurdan olsun))).. İzlediğin dizilerin tutmaması bundan.. Halk güzel hikayeye bakıyor sen güzel hatuna Bakıyorsun)))
sen 4. bölümde demişsin demekki dediğin tutmamış dizi nerdeyse iki sezonu bitirdi :)

İlk bölümü izlemiş ve cok başarılı bulmuştum fakat sonradan devam edemedim. İleri bir zamanda diziyi izleyeceğim inşallah. :)

Ekibe büyük Tebrikler, beklenen bir karardı.

İyi dayandı Atv beklenen bir gelişmeydi yeni dizilere yer açmak için.

Diziyi birkaç bölüm izleyebildim fazla izleme fırsatım olmadı..aslında başarılı bir diziydi.