'Kara Ekmek' Final Yapıyor!

sürgünüm

Konu Sahibi
Emekli
Reaksiyon puanı
65,200
Puanı
1,060
'Kara Ekmek' Final Yapıyor!

CWdLXlyWcAEVmmo-150x150.jpg

atv’nin sevilen dizisi 'Kara Ekmek' final kararı aldı!

Limon Yapım imzalı, başrollerini Özlem Yılmaz, Engin Hepileri, Ushan Çakır, Gülçin Santırcıoğlu, Elifcan Ongurlar, Nihat Altınkaya, Anıl İlter, Başak Daşman ve Altan Erkekli gibi isimlerin paylaştığı yapım, 37. bölümüyle ekranlara veda edecek.

Kara Ekmek, final bölümüyle 25 Aralık Cuma 20:00'de atv'de!

Bu konuyu orijinal haber formatında görüntüle

pis atv.ss ben 39 diye bekliyordum en azından tamamlansaydı .ss neyse semra anneannem finalde bombayla herkesi havaya uçurur inşallah:A

Üzülmedim değil ama zaten izleyemiyordum ama izlediğim bölümlerde senaryo daralmaya başka bir boyut almaya başlamıştı tadında bitmesi iyi olacak gibi eksik bölümlerimi de tamamlamaya çalışacağım ki bence 37 bölümde gayet iyi bir bölüm sayısı. Çok iyi bölümler izlediğimiz akıllarda kalacak bir proje. :)

bunuda ben terketmiştim bitmeden :) zaten son sezon habire saçmalayıp duruyorlar bununda bitişi güzel oldu :) yalnız bunun yerine ne gelecek bari güzel bişey gelse gelen gideni aratmasın yeterli :)

@xemrexxx hala izliyordu sanırım :)
Yeter dizisi senin önümüzdeki hafta bitecek Analar ve Anneler dizinin yerine gelir. Aile İşi dizisi de yine senin önümüzdeki hafta bitecek Kara Ekmek dizinin yerine yayınlanır. Atv'nin senin izleyip yayından kaldırılacak çok dizisi var. :)

Yeter dizisi senin önümüzdeki hafta bitecek Analar ve Anneler dizinin yerine gelir. Aile İşi dizisi de yine senin önümüzdeki hafta bitecek Kara Ekmek dizinin yerine yayınlanır. Atv'nin senin izleyip yayından kaldırılacak çok dizisi var. :)
kırgın çiçekler taş gibi duruyor orda :))
yeterdede @xemrexxx nin baskülü yere yakın pelin karahanı var ama izleyeceğim yani idare eder :)

kösem atv dizisi değilki ?
dedin ya atv deki dizilerin bitiyor diye bende kırgın orda taş gibi duruyor dedim :)
Sen Pelin Karahan'a rağmen Yeter'i izleyeceğim demedin mi? (Yine 2 dakika önceki yazdığını unutuyorsun) Ben de Yeter'in daha önce yüksek ihtimalle Perşembe yayınlanacağını açıklamıştım. Bu durumda Kösem'le aynı gün oluyor. :)

Sen Pelin Karahan'a rağmen Yeter'i izleyeceğim demedin mi? (Yine 2 dakika önceki yazdığını unutuyorsun) Ben de Yeter'in daha önce yüksek ihtimalle Perşembe yayınlanacağını açıklamıştım. Bu durumda Kösem'le aynı gün oluyor. :)
benim için sorun olmaz aynı şekilde pazartesi hem paramparça hemde kırgın çiçekler var ikisinide izliyorum yeterki izlenir olsun aynı gün üç dizide yanyana gelebilir ben onları sıraya koyarım :)

benim için sorun olmaz aynı şekilde pazartesi hem paramparça hemde kırgın çiçekler var ikisinide izliyorum yeterki izlenir olsun aynı gün üç dizide yanyana gelebilir ben onları sıraya koyarım :)
Kırgın Çiçekler ağır Total, sen tuttuğu için izliyordursun. Çünkü hiç senin tarzın değil. (Gerçi Dila Hanım'ı izlemiş adamsın ya her neyse) Birçok dizin yayından kaldırıldığı için sırf bana ve @beyazsoy'a ''Bakın bu dizim izleniyor'' havası atmak için izlemiyorsan ben de bir şey bilmiyorum. :)

Kırgın Çiçekler ağır Total, sen tuttuğu için izliyordursun. Çünkü hiç senin tarzın değil. (Gerçi Dila Hanım'ı izlemiş adamsın ya her neyse) Birçok dizin yayından kaldırıldığı için sırf bana ve @beyazsoy'a ''Bakın bu dizim izleniyor'' havası atmak için izlemiyorsan ben de bir şey bilmiyorum. :)

benim belli tarzım yok öyle :)) hiç tarzım olmayan bir sürü dizi izlemişimdir?
ama bir dizi tuttuğu için izlemeyi başaramadım bazıları gibi :)

Kime taş attın ki? (b) Diriliş tuttuğu için @beyazsoy mu başladı diyorsun? :A

Beni bilirsin Kenan ve Tuba olsun isterse dizi çamurdan olsun. :)

@beyazsoy un uykusu kaçmıştır şimdi :)
tutan dizileri izleseydim mesela diriliş izlerdim çarşambaları, salı eşkıya izlerdim cuma karagül izlerdim veya med cızır :) ama hiç işim olmaz başta bakarım benlikse dibine kadar devam ederim:) bitene kadar hatta, bu yüzden ismim dizileri biten adama çıktı :))
mesela dila benlikti çünkü azerle cenup vardı mesela hanımın çiftliği yine sonuna kadar izlememin sebebi yine bu ikilidir :)
yine öbgz de izlememin sebebi cemiledir aylindir berrindir kırgında kaderdir meraldir eylüldür cemredir paramparçada cansudur hazaldır özkanla perimanyaktır :) genelde başroller için değilde yan roller için bir çok dandik başrole katlanmışlığımda vardır :)
izlediğim diziler arasındaki farklılığı analtırken zaten hem breaking bad hemde pretty little liars izliyor olmam herşeyi açıklar :)
onun haricinde hayalimdeki başroler vardır beroş gibi, tawney gibi, alison gibi, demelza gibi , khaleesi gibi arya gibi vardırda vardır işte :))

@beyazsoy un uykusu kaçmıştır şimdi :)
tutan dizileri izleseydim mesela diriliş izlerdim çarşambaları, salı eşkıya izlerdim cuma karagül izlerdim veya med cızır :) ama hiç işim olmaz başta bakarım benlikse dibine kadar devam ederim:) bitene kadar hatta, bu yüzden ismim dizileri biten adama çıktı :))
mesela dila benlikti çünkü azerle cenup vardı mesela hanımın çiftliği yine sonuna kadar izlememin sebebi yine bu ikilidir :)
yine öbgz de izlememin sebebi cemiledir aylindir berrindir kırgında kaderdir meraldir eylüldür cemredir paramparçada cansudur hazaldır özkanla perimanyaktır :) genelde başroller için değilde yan roller için bir çok dandik başrole katlanmışlığımda vardır :)
izlediğim diziler arasındaki farklılığı analtırken zaten hem breaking bad hemde pretty little liars izliyor olmam herşeyi açıklar :)
onun haricinde hayalimdeki başroler vardır beroş gibi, tawney gibi, alison gibi, demelza gibi , khaleesi gibi arya gibi vardırda vardır işte :))
Bitene kadar izlerim diyorsun da Kaderimin Yazıldığı Gün, Kara Ekmek ve Analar ve Anneler'i erkenden bırakmışsın işte. (Bana daha çok reytinglerde tökezleyince bırakmışsın gibi geliyor) öyle olmasa sonuna kadar devam ederdin.

Madem Azer'i bu kadar çok seviyordun Gürkan Uygun'un yeni dizisi Kehribar'a da bekleriz o zaman. Başka türlü samimi olduğuna inanamayacağım. :)

Ben kendi adıma sana takılıyorum, seninle yabancı diziler hariç başka sayfalarda da konuşmayı özlemişim eskisi gibi. Sen ''Dizilerim kaldırılıyor, ismim çıkıyor'' diye alınma moduna mı geçtin? :)

Bitene kadar izlerim diyorsun da Kaderimin Yazıldığı Gün, Kara Ekmek ve Analar ve Anneler'i erkenden bırakmışsın işte. (Bana daha çok reytinglerde tökezleyince bırakmışsın gibi geliyor) öyle olmasa sonuna kadar devam ederdin.

Madem Azer'i bu kadar çok seviyordun Gürkan Uygun'un yeni dizisi Kehribar'a da bekleriz o zaman. Başka türlü samimi olduğuna inanamayacağım. :)

Ben kendi adıma sana takılıyorum, seninle yabancı diziler hariç başka sayfalarda da konuşmayı özlemişim eskisi gibi. Sen ''Dizilerim kaldırılıyor, ismim çıkıyor'' diye alınma moduna mı geçtin? :)
bitene kadar izlerim dediğim başlangıçta sevdiğim konunun devam etmesine bağlı, reytingi düştü diye bırakmam hikayesi bana uymayınca 40 reytingde alsa bırakırım :) bazen izlenmeyecek hale gelir bırakırsın ? başka açıklaması yok ama reyting düştü diye bırakmazsın :)
kaderimin yazıldığı güne hiçbir zaman başlamadım :) onuda not düşeyim :)
şimdi bırakmadığım dizilerde var ama bitmiştir reyting kurbanı olmuştur...onlara çok üzüldüğüm oldu mesela kasaba hala aklımda çok sevmiştim diziyi...
azerle gürkan uygun yanyana gelince biri eksi biri artı nötr olur başlamam için konu ve başrol kız güzel olmalı :)
takıldığını biliyorum ben hiç bir moda geçmem merak etme :) yani uğraşsanda öyle kolay kolay mod değiştirenlerden değilim :))

Üzüldüm, ama tadında bitecek olması güzel. Özellikle ilk sezonuyla ismini akılda kalıcı işler arasına yazdırdı, tüm ekibe yeni projelerinde başarılar.