Herkes kötüledi o sahneyi hangi dk'larda oldu Youtube'den bakıyım bir.Diziye biraz bakayım dedim ama o ucuz, basit, çizgi film tadındaki uçurumdan düşme sahnesinden sonra izlememem gerektiğine karar verdim.
Herkes kötüledi o sahneyi hangi dk'larda oldu Youtube'den bakıyım bir.Diziye biraz bakayım dedim ama o ucuz, basit, çizgi film tadındaki uçurumdan düşme sahnesinden sonra izlememem gerektiğine karar verdim.
bilmem bakayım bulursam söylerim sanaHerkes kötüledi o sahneyi hangi dk'larda oldu Youtube'den bakıyım bir.
Aahahahaha.
bu daha gerçekçi olmuşAahahahaha.Yılların TOTAL izleyicisiyim bu kadar kötüsünü görmedim uçurumdan atlamayı.Caps aldım bakar bakar gülerim.
@RevaN
Ütopya yüzünden izleyemedim nasıl gidiyor dizi?Dizi çok heyecanlı.Yılın açık ara en iyi dizisi.
Çok heyecanlı.Ben de bundan dolayı Ütopya'yı izlemedim kim elendiÜtopya yüzünden izleyemedim nasıl gidiyor dizi?
Daha canlı yayın sürüyor.Çok heyecanlı.Ben de bundan dolayı Ütopya'yı izlemedim kim elendi
Ama bu gerçek.bu daha gerçekçi olmuş
Haha bende telefonuma kaydettim herkese gostercemAahahahaha.Yılların TOTAL izleyicisiyim bu kadar kötüsünü görmedim uçurumdan atlamayı.Caps aldım bakar bakar gülerim.
@RevaN
Bende diyorum bu dizi niye tutmadı)))Çok heyecanlı.Ben de bundan dolayı Ütopya'yı izlemedim kim elendi
Neresi süperdi hakikaten anlamıyorum. Bu dizide koca bir boşluk var. Bunu goremezsen hikaye yazman zor. Daha önce konuşmuştuk sanırım tema meselesinde ciddi sıkıntı varBölüm superdi
Sondaki o hamilelik olayi ve tamam herseyi anlatiyorum kısmı heyecan verdi
Her hafta 100-110 dakika dizi yazmak kolay değil, senaristler de ellerinden eleni yapmaya çalışıyorlar. Ahkam kesmek kolaysa seni de görelim.Neresi süperdi hakikaten anlamıyorum. Bu dizide koca bir boşluk var. Bunu goremezsen hikaye yazman zor. Daha önce konuşmuştuk sanırım tema meselesinde ciddi sıkıntı var
BolumSenaryosuna birşey demediğim zaten ilk bölümde sahnelerin fena olmadığını da yazdm. Lakin benim eletirim hikayeye . hikayede ciddi sorun varHer hafta 100-110 dakika dizi yazmak kolay değil, senaristler de ellerinden eleni yapmaya çalışıyorlar. Ahkam kesmek kolaysa seni de görelim.
Bu diziyi nasıl izlersin fox dizisinin konusunun bire bir aynisiHer zaman olduğu gibi yine FOX dizilerini ve programlarını hep takip ediyorum ve hepsi birbirinden çok güzeller.
Ayrıca FOX dışında Kara Ekmek'e, Güllerin Savaşı'na ve Poyraz Karayel'e de bakıyorum. Üçü de çok iyi diziler.
Bu dizi de sabırla ekranlarda tutulursa çok iyi reytingler alabilecek bir dizi.
Bu diziyi nasıl izlersin fox dizisinin konusunun bire bir aynisi
Ben beğendim ya güzel dizi benceNeresi süperdi hakikaten anlamıyorum. Bu dizide koca bir boşluk var. Bunu goremezsen hikaye yazman zor. Daha önce konuşmuştuk sanırım tema meselesinde ciddi sıkıntı var
Yok senaryo ile ilgileniyorsun o açından dedim.Ben beğendim ya güzel dizi bence
Hem ben dikkatsiz izleyiciyim öyle hatalara matalara pek bakmam😉
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?