ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Diziye biraz bakayım dedim ama o ucuz, basit, çizgi film tadındaki uçurumdan düşme sahnesinden sonra izlememem gerektiğine karar verdim.
Herkes kötüledi o sahneyi hangi dk'larda oldu Youtube'den bakıyım bir. :D

bilmem bakayım bulursam söylerim sana :D

@mrt-06
Aahahahaha. :F:F Yılların TOTAL izleyicisiyim bu kadar kötüsünü görmedim uçurumdan atlamayı. :F Caps aldım bakar bakar gülerim. :F

JXENmB.jpg
@RevaN

Bölüm superdi :Z :Z
Sondaki o hamilelik olayi ve tamam herseyi anlatiyorum kısmı heyecan verdi :Z :Z

Bölüm superdi :Z :Z
Sondaki o hamilelik olayi ve tamam herseyi anlatiyorum kısmı heyecan verdi :Z :Z
Neresi süperdi hakikaten anlamıyorum. Bu dizide koca bir boşluk var. Bunu goremezsen hikaye yazman zor. Daha önce konuşmuştuk sanırım tema meselesinde ciddi sıkıntı var

Neresi süperdi hakikaten anlamıyorum. Bu dizide koca bir boşluk var. Bunu goremezsen hikaye yazman zor. Daha önce konuşmuştuk sanırım tema meselesinde ciddi sıkıntı var
Her hafta 100-110 dakika dizi yazmak kolay değil, senaristler de ellerinden eleni yapmaya çalışıyorlar. Ahkam kesmek kolaysa seni de görelim.

Her hafta 100-110 dakika dizi yazmak kolay değil, senaristler de ellerinden eleni yapmaya çalışıyorlar. Ahkam kesmek kolaysa seni de görelim.
BolumSenaryosuna birşey demediğim zaten ilk bölümde sahnelerin fena olmadığını da yazdm. Lakin benim eletirim hikayeye . hikayede ciddi sorun var

Her zaman olduğu gibi yine FOX dizilerini ve programlarını hep takip ediyorum ve hepsi birbirinden çok güzeller.

Ayrıca FOX dışında Kara Ekmek'e, Güllerin Savaşı'na ve Poyraz Karayel'e de bakıyorum. Üçü de çok iyi diziler.

Bu dizi de sabırla ekranlarda tutulursa çok iyi reytingler alabilecek bir dizi. :) :)

Her zaman olduğu gibi yine FOX dizilerini ve programlarını hep takip ediyorum ve hepsi birbirinden çok güzeller.

Ayrıca FOX dışında Kara Ekmek'e, Güllerin Savaşı'na ve Poyraz Karayel'e de bakıyorum. Üçü de çok iyi diziler.

Bu dizi de sabırla ekranlarda tutulursa çok iyi reytingler alabilecek bir dizi. :) :)
Bu diziyi nasıl izlersin fox dizisinin konusunun bire bir aynisi