Aynı ben.Ben diziyi çok sevdim.Cuma günlerim hiç dolmuyordu.İlk defa doldu
Aynı ben.Ben diziyi çok sevdim.Cuma günlerim hiç dolmuyordu.İlk defa doldu
Evet doğru. Çok başarılı buldum Özlem Yılmaz'ı bu dizide.Sen seviyorsun tür itibariyle böyle dizileri. Artı olarak Özlem Yılmaz'ı seviyorsun diye biliyorum.
Diziyi izlerken hiç yorumlara bakmadım yalnız uçurum sahnesi zaten yılın fiyaskosuydu.
Bahar Intikamdaki kız olu isteDizinin dun de son 15 dakikasiyla yorum yaptım. Ondan oncesi karakter tanitimi zaten izlemeye gerek yok. Reytingler pek parlak gelmemiş karagulun olduğu bir günde boyle l üstelik ohayat benimin bire bir taklidi bir dizinin tutma şansı yok. Ha kötü mu değil senaryo kuramlarının çoğuna uymuşlar. dün de yazdığım gibi biraz zeka eksiği var dizide ortadaki problem DNA testiyle çok rahat çözülür.
Bu hata dışında ana hikaye kuramında bir hata daha yapilmis. O benim hayatımda kimlik değişirken bahar madur oluyor onu hayati çalınıyor zaten dizinin ismi onun ağzından çıkıyor. Burada Assiye başkasını hayatini çalması için çok bir gerekçesi yok üstelik madur olan kimse de yok dizide. Yani o hayat benimdekinin baharı yok. Bu dizi ohayat benimdeki efsunun basrol oldugu dizinin hikayesi ve ceren moray ile ozlem yilmazin oyunculuklari ve karakterleri cok benziyior hafif agir abi argo varos gulleri ..dizinin bahari olaydı belki şansı olurdu bu haliyle eli yüzü düzgün bir taklidi olmadan öteye gidemiyor
Uçurum Karagül'den sorulur. 😎Sen seviyorsun tür itibariyle böyle dizileri. Artı olarak Özlem Yılmaz'ı seviyorsun diye biliyorum.
Diziyi izlerken hiç yorumlara bakmadım yalnız uçurum sahnesi zaten yılın fiyaskosuydu.
Hangi kız ölen kızdan mi bahsediyonBahar Intikamdaki kız olu iste
Tutar bu dizi bence izleyebildigim yere kadar izlerim
Hayir hani konakta camdan baktigini fark eden kizHangi kız ölen kızdan mi bahsediyon
İyi de benim yorumu tam okumadin samirim. bahar madur olan ve iyiyi temsil ediyor. Assiiye ise kötüyü . Assiye imtikamdaki kıza nasıl kötülük yapacakHayir hani konakta camdan baktigini fark eden kiz
O kız bence engini seviyor hatta hatta evlide olabilir bizim kız engini elinden alcak kızın 😉
Ne biliyim ben onuda senaristler düşünsünİyi de benim yorumu tam okumadin samirim. bahar madur olan ve iyiyi temsil ediyor. Assiiye ise kötüyü . Assiye imtikamdaki kıza nasıl kötülük yapacak
Bir de 2 fragman da süperFragman çok iyi, muhteşem bir bölüm bizi bekliyor.
Asiye kapiya çıkmaz bence 😱dizi mükemmel başladı. özlem yılmaz döktürdü başlar başlamaz. yalnız kurgu çok iyiydi. 100 dakikaya müthiş aksiyon sığdırmışlar ekibe helal olsun.
2. Bölüm Özeti;
Asiye'nin Çetin'in nişanlısı olduğunu söylemesi herkeste büyük şaşkınlık yaratır. En başta da Çetin için... Asiye'yi para vererek göndermek ister. Ancak yalının güzelliği ve içinde yaşayanların mutluluğuyla gözleri kamaşan Asiye, elindeki kozun verdiği güçle yerinden kıpırdamaz. Ahmet "güya" Selen'i araştırmak istese de Semra; torunuyla arasının bozulmasından korkup karşı çıkar. Hale'nin annesi Nesrin ise piyangodan çıkan nişanlıdan şüphelenip Selen'in çalıştığı yere gider.Diğer tarafta Salim, öldüğünü sandığı kızının ardından acı ve pişmanlık duygularıyla kıvranmaktadır. Pervin ise morgdan kendisine verilen kolyenin değerli olduğunu öğrenmiş; bunu Asiye'ye kimin verdiğini bulma peşindedir. Bir tesadüf onu Belenoğulları'nın yalısına kadar götürür. Çaldığı kapının ardında Asiye vardır.
@Yiğitt @xemrexxx @denizz19 @Fks14 @Cengo
dizi yarın yayınlanacak ama fragmanı paylaşan olmamış paylaşim dedim.
dizi mükemmel başladı. özlem yılmaz döktürdü başlar başlamaz. yalnız kurgu çok iyiydi. 100 dakikaya müthiş aksiyon sığdırmışlar ekibe helal olsun.
2. Bölüm Özeti;
Asiye'nin Çetin'in nişanlısı olduğunu söylemesi herkeste büyük şaşkınlık yaratır. En başta da Çetin için... Asiye'yi para vererek göndermek ister. Ancak yalının güzelliği ve içinde yaşayanların mutluluğuyla gözleri kamaşan Asiye, elindeki kozun verdiği güçle yerinden kıpırdamaz. Ahmet "güya" Selen'i araştırmak istese de Semra; torunuyla arasının bozulmasından korkup karşı çıkar. Hale'nin annesi Nesrin ise piyangodan çıkan nişanlıdan şüphelenip Selen'in çalıştığı yere gider.Diğer tarafta Salim, öldüğünü sandığı kızının ardından acı ve pişmanlık duygularıyla kıvranmaktadır. Pervin ise morgdan kendisine verilen kolyenin değerli olduğunu öğrenmiş; bunu Asiye'ye kimin verdiğini bulma peşindedir. Bir tesadüf onu Belenoğulları'nın yalısına kadar götürür. Çaldığı kapının ardında Asiye vardır.
@Yiğitt @xemrexxx @denizz19 @Fks14 @Cengo
dizi yarın yayınlanacak ama fragmanı paylaşan olmamış paylaşim dedim.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?