Of, laf anlatamayacağım sana. Hem bunu izle sen, Filinta'ya gelecek hafta bakarsın.Yalnız bu bebek nasıl 1,5Neyse Filinta Özel bölüme geçeyim
Son düzenleme:
Of, laf anlatamayacağım sana. Hem bunu izle sen, Filinta'ya gelecek hafta bakarsın.Yalnız bu bebek nasıl 1,5Neyse Filinta Özel bölüme geçeyim
Saftirik önce izle diziyi daha heyecanı birazdan görecenYalnız bu bebek nasıl 1,5Neyse Filinta Özel bölüme geçeyim
Kara Ekmek'ime hakaret mi ettin sen şimdi?
Netten izleyebilirsen izlersin artık.Ya yeni eve taşındık bugün hasta olduğum için erken geldim tv izliyorum ama ATV yok bende star izliyorum
Sen ne anlarsın diziden
GK gibi bölüm etiketini #ilköpücük yapmıyor en azından.Bu ne be
Gk'ye öpüşme var diye reyting aldı dediler Çetin Asiye'yi 500 kere öptü be
Bunlar nişanlılar öpüşürler sanane@Bully koş gk de o gün 3 kere öpüşme oldu reyting için dediler bunlara bak bir de
Lütfen yorum konusundan çıkar mısın?@Bully koş gk de o gün 3 kere öpüşme oldu reyting için dediler bunlara bak bir de
GK gibi bölüm etiketini #ilköpücük yapmıyor en azından.
1000 kere öpüşseler de kurtarmaz bu diziyi gk'deki öpüşmeler bir başka.@Bully koş gk de o gün 3 kere öpüşme oldu reyting için dediler bunlara bak bir de
Nişanlı oldukları için öpüşmeleri gayet normal, lütfen kıskanma.Kız ilk kere öpüşüyor ne yapsın bunlar da #BininciOpucuk yapaydı
Sen nerden çıktın şimdi1000 kere öpüşseler de kurtarmaz bu diziyi gk'deki öpüşmeler bir başka.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?