Of, laf anlatamayacağım sana. Hem bunu izle sen, Filinta'ya gelecek hafta bakarsın.Yalnız bu bebek nasıl 1,5Neyse Filinta Özel bölüme geçeyim
![]()
Son düzenleme:
Of, laf anlatamayacağım sana. Hem bunu izle sen, Filinta'ya gelecek hafta bakarsın.Yalnız bu bebek nasıl 1,5Neyse Filinta Özel bölüme geçeyim
![]()
Saftirik önce izle diziyi daha heyecanı birazdan görecenYalnız bu bebek nasıl 1,5Neyse Filinta Özel bölüme geçeyim
![]()
Kara Ekmek'ime hakaret mi ettin sen şimdi?
Netten izleyebilirsen izlersin artık.Ya yeni eve taşındık bugün hasta olduğum için erken geldim tv izliyorum ama ATV yok bende star izliyorum![]()
Sen ne anlarsın diziden
GK gibi bölüm etiketini #ilköpücük yapmıyor en azından.Bu ne be
Gk'ye öpüşme var diye reyting aldı dediler Çetin Asiye'yi 500 kere öptü be![]()
Bunlar nişanlılar öpüşürler sanane@Bully koş gk de o gün 3 kere öpüşme oldu reyting için dediler bunlara bak bir de![]()
Lütfen yorum konusundan çıkar mısın?@Bully koş gk de o gün 3 kere öpüşme oldu reyting için dediler bunlara bak bir de![]()
GK gibi bölüm etiketini #ilköpücük yapmıyor en azından.![]()
1000 kere öpüşseler de kurtarmaz bu diziyi gk'deki öpüşmeler bir başka.@Bully koş gk de o gün 3 kere öpüşme oldu reyting için dediler bunlara bak bir de![]()
Nişanlı oldukları için öpüşmeleri gayet normal, lütfen kıskanma.Kız ilk kere öpüşüyor ne yapsın bunlar da #BininciOpucuk yapaydı![]()
Sen nerden çıktın şimdi1000 kere öpüşseler de kurtarmaz bu diziyi gk'deki öpüşmeler bir başka.![]()