ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asiye-Çetin bahçede çekirdek çıtlarken Hale'ye yakalanınca :
Hale : "Oldu olacak bahçeye çamaşır falan da asalım kendini iyice evinde hisset"

Assiye :Olur tatlıım Hafta sonu halı da sereriz bi güzel çitiler yıkarız hea

Mine : "Bu sefer kesin evlenicez"
Pervin :Bari havalar ısınaydı,yazı bekleyeydik

Assiye Çetin'e iyice tutulmaya başladı

Doğruluk mu cesaret mi oyununu çok sevdi AsÇet ikilisi;
ne kadar da sevimli olmaya başladılar

Son düzenleme:
Çetin Hale'ye ; Yenge Asiye bu sefer kesin terk eder beni,sen kutlamalara başlayabilirsin

"Kıskanç biri değilimdir aslında, ama sevdiğime canım diyenin can damarını keserim. Hadi git eceline başka çeşmede susa tamam mı canım" Assiye Styla 😎

Çeto havalara girdi

Assiye ile Hale'nin tam araları düzeldi derken, bölüm sonunda Hale Assiye'nin üstüne atladı

Son düzenleme:
16.bölüm fragmanına da baktım.Bu Pervin iyicene kudurmuş Ali he dese evi bırakıp gidermiş

Berkant çok önemli bir karakter değildi, olmasa da olur yani. Yine de 19 bölüm boyunca verdiği katkı için teşekkürler.

Semra'nın da sezon sonunda hak ettiği yere, yani cehenneme yolcu olacağını umuyoruz.

annenannem 3.cinayetini de işledi gerçi hep önemsiz karakterler gidiyor ama öldürdükleri içinde berkant en önemlisiydi
inşallah bizim foruma da gelir de biraz temizlik yapar bence @sokak sanati @Bully @mrt-06 yı ortadan kaldırsa fena olmaz

@Aserat niye cehenneme gitsin kadın heyecan katıyor diziye

Bana bu kadının TOTAL entrikaları sökmez.

Cennete mi gitsin o kadar kişiyi öldürdükten sonra?

19.bölümü şimdi izledim harika bir bölüm olmuş. Ama Berkant'ın öleceği kesin mi bu soru işareti bekleyip görmek lazım. Anneanne bakalım ne kadar direnebilecek.

10. Bolumun yarısındayim daha

İnşallah bugün biter 10. Bölüm

19.bölümü şimdi izledim harika bir bölüm olmuş. Ama Berkant'ın öleceği kesin mi bu soru işareti bekleyip görmek lazım. Anneanne bakalım ne kadar direnebilecek.
kesin sanırım haberi çıktı diziden diye görecez bakalım
anneanne ne kadar direnecek çok merak ediyorum valla