ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Asiye-Çetin bahçede çekirdek çıtlarken Hale'ye yakalanınca :
Hale : "Oldu olacak bahçeye çamaşır falan da asalım kendini iyice evinde hisset" :A
Assiye :Olur tatlıım Hafta sonu halı da sereriz bi güzel çitiler yıkarız hea :F
Mine : "Bu sefer kesin evlenicez"
Pervin :Bari havalar ısınaydı,yazı bekleyeydik :A

Assiye Çetin'e iyice tutulmaya başladı :)

Doğruluk mu cesaret mi oyununu çok sevdi AsÇet ikilisi;
ne kadar da sevimli olmaya başladılar :D

Son düzenleme:
Çetin Hale'ye ; Yenge Asiye bu sefer kesin terk eder beni,sen kutlamalara başlayabilirsin :D

"Kıskanç biri değilimdir aslında, ama sevdiğime canım diyenin can damarını keserim. Hadi git eceline başka çeşmede susa tamam mı canım" Assiye Styla 😎

Çeto havalara girdi :D
Assiye ile Hale'nin tam araları düzeldi derken, bölüm sonunda Hale Assiye'nin üstüne atladı :A

Son düzenleme:
16.bölüm fragmanına da baktım.Bu Pervin iyicene kudurmuş Ali he dese evi bırakıp gidermiş :A

Berkant çok önemli bir karakter değildi, olmasa da olur yani. Yine de 19 bölüm boyunca verdiği katkı için teşekkürler. :X

Semra'nın da sezon sonunda hak ettiği yere, yani cehenneme yolcu olacağını umuyoruz. :D

annenannem 3.cinayetini de işledi gerçi hep önemsiz karakterler gidiyor ama öldürdükleri içinde berkant en önemlisiydi :) inşallah bizim foruma da gelir de biraz temizlik yapar bence @sokak sanati @Bully @mrt-06 yı ortadan kaldırsa fena olmaz:F

@Aserat niye cehenneme gitsin kadın heyecan katıyor diziye:F

annenannem 3.cinayetini de işledi gerçi hep önemsiz karakterler gidiyor ama öldürdükleri içinde berkant en önemlisiydi :) inşallah bizim foruma da gelir de biraz temizlik yapar bence @sokak sanati @Bully @mrt-06 yı ortadan kaldırsa fena olmaz:F

Bana bu kadının TOTAL entrikaları sökmez. :A

Cennete mi gitsin o kadar kişiyi öldürdükten sonra? :F

19.bölümü şimdi izledim harika bir bölüm olmuş. Ama Berkant'ın öleceği kesin mi bu soru işareti bekleyip görmek lazım. Anneanne bakalım ne kadar direnebilecek. :D

10. Bolumun yarısındayim daha :)
İnşallah bugün biter 10. Bölüm :)

19.bölümü şimdi izledim harika bir bölüm olmuş. Ama Berkant'ın öleceği kesin mi bu soru işareti bekleyip görmek lazım. Anneanne bakalım ne kadar direnebilecek. :D
kesin sanırım haberi çıktı diziden diye görecez bakalım
anneanne ne kadar direnecek çok merak ediyorum valla:D