destere neler diyor senin hakkında sen oklavalarını ona saklaallah allah tam boyutlarınıda koydumya senin canın oklava çekiyor yine sabah sabah anlaşılan forumdan uzak kalınca özlemişsin
destere neler diyor senin hakkında sen oklavalarını ona saklaallah allah tam boyutlarınıda koydumya senin canın oklava çekiyor yine sabah sabah anlaşılan forumdan uzak kalınca özlemişsin
foruma gelince hepsinin hesabını sorucam ben ona 1 sandık dolusu oklava saklıyorum ona özeldestere neler diyor senin hakkında sen oklavalarını ona sakla
zaten ço ksapık bir ilişkiniz vardıforuma gelince hepsinin hesabını sorucam ben ona 1 sandık dolusu oklava saklıyorum ona özel
bu seneki favori çiftim süperler hele çetin oyy yemelik ya
çiğdem seni döver bak çetini kaptırmazbu seneki favori çiftim süperler hele çetin oyy yemelik ya
ohaaa sende annem yaşında de bari tam olsun
İzlenilmiyor
bu çetin ne zaman inanacak anneannesinin yaptığına merak ediyorum heçetine söyleyelim asiyeyi tehdit eden @Çiğdem- diye öldürür belki kurtuluruz gerçi çiğdem parlak oğlanı karşısında görünce çocuğu oklavayla bayıltıp kötü emellerine alet edebilir @MelankoliK @vadikızı @cookies @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 44801
kısacık boyumuayyy hiçç midemi bozamam @vadikızı ben bu çocuğu direk timzahalrın içine atacam ufacık boyu var zaten hemen yutarlar
sus kız seni semra anneanneme söylerim görürsün gününufacık cnm 1.60
Bir Merdiven yolculuğu yaptırırsus kız seni semra anneanneme söylerim görürsün günün
bence fare zehirli pasta kesin çözümBir Merdiven yolculuğu yaptırır