destere neler diyor senin hakkında sen oklavalarını ona saklaallah allah tam boyutlarınıda koydumya senin canın oklava çekiyor yine sabah sabah anlaşılan forumdan uzak kalınca özlemişsin![]()
destere neler diyor senin hakkında sen oklavalarını ona saklaallah allah tam boyutlarınıda koydumya senin canın oklava çekiyor yine sabah sabah anlaşılan forumdan uzak kalınca özlemişsin![]()
foruma gelince hepsinin hesabını sorucam ben ona 1 sandık dolusu oklava saklıyorum ona özeldestere neler diyor senin hakkında sen oklavalarını ona sakla![]()
zaten ço ksapık bir ilişkiniz vardıforuma gelince hepsinin hesabını sorucam ben ona 1 sandık dolusu oklava saklıyorum ona özel![]()
çiğdem seni döver bak çetini kaptırmazbu seneki favori çiftim süperler hele çetin oyy yemelik ya
çiğdemi sayma zaten o çirkinlikle kimese bakmaz ona
ohaaa sende annem yaşında de bari tam olsun![]()
İzlenilmiyor
bu çetin ne zaman inanacak anneannesinin yaptığına merak ediyorum heçetine söyleyelim asiyeyi tehdit eden @Çiğdem- diye öldürür belki kurtuluruzgerçi çiğdem parlak oğlanı karşısında görünce çocuğu oklavayla bayıltıp kötü emellerine alet edebilir
@MelankoliK @vadikızı @cookies @Aserat
Ekli dosyayı görüntüle 44801
ayyy hiçç midemi bozamam @vadikızı ben bu çocuğu direk timzahalrın içine atacam ufacık boyu var zaten hemen yutarlarçiğdemi sayma zaten o çirkinlikle kimese bakmaz ona![]()
ayyy hiçç midemi bozamam @vadikızı ben bu çocuğu direk timzahalrın içine atacam ufacık boyu var zaten hemen yutarlar![]()
sus kız seni semra anneanneme söylerim görürsün gününufacık cnm 1.60![]()
Bir Merdiven yolculuğu yaptırırsus kız seni semra anneanneme söylerim görürsün günün![]()
bence fare zehirli pasta kesin çözümBir Merdiven yolculuğu yaptırır![]()