ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali : "Bana bak o yalıyla ilişkini keseceksin Assiye ölse bile bir daha oraya gitmeyeceksin." (bak bak 😱)
Mine : "Sakın ablam ile senin aranda seçim yapmamı isteme benden Ali kaybeden sen olursun ! " (Aferinn Kız Mine
)
Bu Ali yine *küzleşmeye başladı

Az değil Pervin
Melek gibi kadını (Babaanneyi de) saldı Ali'nin annesinin üstüne

Kuaförcünün köküne kibrit suyu döktü Assiye

Uyanık nasıl da "kolye benim Salim Abi sen ver kolyeyi,
ben hakkımı helal ettim" diyor bir de

bu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşına

bu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşına
O değil de kuaförcü güldürdü

"Asiye hiç etmiş kolyemi,Sen ver Salim Abi ben hakkımı helal ettim"

Pervin'den bakalım daha neler çıkacak. Özürlü çocuk kesin Pervin'in yavrusu

O değil de kuaförcü güldürdü

"Asiye hiç etmiş kolyemi,Sen ver Salim Abi ben hakkımı helal ettim"

Pervin'den bakalım daha neler çıkacak. Özürlü çocuk kesin Pervin'in yavrusu
ben hala ömerin annesini merak ediyorum gelsin de zamanında ahmeti nasıl elinden aldım semra diyip anneannemi kızdırsın iyice kadın daha çok kötülük yapsın

ben hala ömerin annesini merak ediyorum gelsin de zamanında ahmeti nasıl elinden aldım semra diyip anneannemi kızdırsın iyice kadın daha çok kötülük yapsın
Anneanne beni öldürdü. Assiye'yi yuvarladıktan sonra nasıl da telaşlı sesi kısılmış bir şekilde ;
-" tan-si-yo-nu düştü her-halde
" diyor

Bir de bozuntuya vermeden "Ahmet bey nedir bu başımıza gelenler"

Helal olsun Anneanne de olmasa ne izleyeceğiz

bunlar daha ne ki hele bir ahmet ölsün ondan sonra coşuyor anneannem

olabilir aslında zaten gözlerinin resmini koyuyon sadece belki yaşlı bişisin ne bilelim
pörsmüşsün bence sen
allah allah tam boyutlarınıda koydumya senin canın oklava çekiyor yine sabah sabah anlaşılan forumdan uzak kalınca özlemişsin