ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Ali : "Bana bak o yalıyla ilişkini keseceksin Assiye ölse bile bir daha oraya gitmeyeceksin." (bak bak 😱)
Mine : "Sakın ablam ile senin aranda seçim yapmamı isteme benden Ali kaybeden sen olursun ! " (Aferinn Kız Mine :ok:)
Bu Ali yine *küzleşmeye başladı :A

yeni gelenler totoş çıktı sevgililermiş çetinin nasıl eli ayağına dolandı kızı görünce :F [HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG] i ayıracakalrmış sıkar o canım :) anneanneciğim yanlış kişiye sıktı kurşunu :F neyse 2 maaş ikramiyeyle kapattı olayı :F bir de ahmet beyin otelde görüştüğü kadın gelse tam oalcak:) pervin çalışmalara devam ediyor mineyle aliyi ayırmak için :) salim kızını hırsız sanıyoe kuaför kadın yüzünden ama asiye iyi ders verdi ona:)
Az değil Pervin :D Melek gibi kadını (Babaanneyi de) saldı Ali'nin annesinin üstüne :A
Kuaförcünün köküne kibrit suyu döktü Assiye :A
Uyanık nasıl da "kolye benim Salim Abi sen ver kolyeyi,
ben hakkımı helal ettim" diyor bir de :F

Az değil Pervin :D Melek gibi kadını (Babaanneyi de) saldı Ali'nin annesinin üstüne :A
Kuaförcünün köküne kibrit suyu döktü Assiye :A
Uyanık nasıl da "kolye benim Salim Abi sen ver kolyeyi,
ben hakkımı helal ettim" diyor bir de :F
bu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşına:F

bu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşına:F
O değil de kuaförcü güldürdü :A
"Asiye hiç etmiş kolyemi,Sen ver Salim Abi ben hakkımı helal ettim" :F

Pervin'den bakalım daha neler çıkacak. Özürlü çocuk kesin Pervin'in yavrusu :A

O değil de kuaförcü güldürdü :A
"Asiye hiç etmiş kolyemi,Sen ver Salim Abi ben hakkımı helal ettim" :F

Pervin'den bakalım daha neler çıkacak. Özürlü çocuk kesin Pervin'in yavrusu :A
ben hala ömerin annesini merak ediyorum gelsin de zamanında ahmeti nasıl elinden aldım semra diyip anneannemi kızdırsın iyice kadın daha çok kötülük yapsın:A

ben hala ömerin annesini merak ediyorum gelsin de zamanında ahmeti nasıl elinden aldım semra diyip anneannemi kızdırsın iyice kadın daha çok kötülük yapsın:A
Anneanne beni öldürdü. Assiye'yi yuvarladıktan sonra nasıl da telaşlı sesi kısılmış bir şekilde ;
-" tan-si-yo-nu düştü her-halde :bilmem:" diyor :F

as22-png.44754

Bir de bozuntuya vermeden "Ahmet bey nedir bu başımıza gelenler" :A
Helal olsun Anneanne de olmasa ne izleyeceğiz :A

Anneanne beni öldürdü. Assiye'yi yuvarladıktan sonra nasıl da telaşlı sesi kısılmış bir şekilde ;
-" tan-si-yo-nu düştü her-halde :bilmem:" diyor :F

as22-png.44754

Bir de bozuntuya vermeden "Ahmet bey nedir bu başımıza gelenler" :A
Helal olsun Anneanne de olmasa ne izleyeceğiz :A
bunlar daha ne ki hele bir ahmet ölsün ondan sonra coşuyor anneannem :A