Yurtta kalıyorum gerçi kantinde var ama izlemiyorum orada kalabalıkvallamı niye yok
doğru ya unutmuşum ya pardon kalabalıkta izlenmez zatenYurtta kalıyorum gerçi kantinde var ama izlemiyorum orada kalabalık
pervin iyicene duvar örüyor yazık adama ya
Az değil Pervin Melek gibi kadını (Babaanneyi de) saldı Ali'nin annesinin üstüneyeni gelenler totoş çıktı sevgililermiş çetinin nasıl eli ayağına dolandı kızı görünce [HASHTAG]#AsCet[/HASHTAG] i ayıracakalrmış sıkar o canım anneanneciğim yanlış kişiye sıktı kurşunu neyse 2 maaş ikramiyeyle kapattı olayı bir de ahmet beyin otelde görüştüğü kadın gelse tam oalcak pervin çalışmalara devam ediyor mineyle aliyi ayırmak için salim kızını hırsız sanıyoe kuaför kadın yüzünden ama asiye iyi ders verdi ona
bu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşınaAz değil Pervin Melek gibi kadını (Babaanneyi de) saldı Ali'nin annesinin üstüne
Kuaförcünün köküne kibrit suyu döktü Assiye
Uyanık nasıl da "kolye benim Salim Abi sen ver kolyeyi,
ben hakkımı helal ettim" diyor bir de
O değil de kuaförcü güldürdübu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşına
ben hala ömerin annesini merak ediyorum gelsin de zamanında ahmeti nasıl elinden aldım semra diyip anneannemi kızdırsın iyice kadın daha çok kötülük yapsınO değil de kuaförcü güldürdü
"Asiye hiç etmiş kolyemi,Sen ver Salim Abi ben hakkımı helal ettim"
Pervin'den bakalım daha neler çıkacak. Özürlü çocuk kesin Pervin'in yavrusu
Anneanne beni öldürdü. Assiye'yi yuvarladıktan sonra nasıl da telaşlı sesi kısılmış bir şekilde ;ben hala ömerin annesini merak ediyorum gelsin de zamanında ahmeti nasıl elinden aldım semra diyip anneannemi kızdırsın iyice kadın daha çok kötülük yapsın
bunlar daha ne ki hele bir ahmet ölsün ondan sonra coşuyor anneannemAnneanne beni öldürdü. Assiye'yi yuvarladıktan sonra nasıl da telaşlı sesi kısılmış bir şekilde ;
-" tan-si-yo-nu düştü her-halde " diyor
Bir de bozuntuya vermeden "Ahmet bey nedir bu başımıza gelenler"
Helal olsun Anneanne de olmasa ne izleyeceğiz
Ahmet öldükten sonra morgda ;bunlar daha ne ki hele bir ahmet ölsün ondan sonra coşuyor anneannem
anneanneciğim diziye heyecan katıyorAhmet öldükten sonra morgda ;
"şışşt Ahmet Bey kimse duymasın, ben göstereceğim onlara"
627. mesaja bak bir hatırladın mı Ali -Mine diyaloğunu ?anneanneciğim diziye heyecan katıyor
evet sonradan düzeliyorlar627. mesaja bak bir hatırladın mı Ali -Mine diyaloğunu ?
Bu Ali düzelmeyecek anlaşılan
ohaaa sende annem yaşında de bari tam olsunbu pervinde @Çiğdem- in geleceğini görüyorum ben evde kalmış,adı çıkmış yaşlı adamla evlendirilmiş çiğdem de öyle olur zaten gelmiş 30 yaşına
olabilir aslında zaten gözlerinin resmini koyuyon sadece belki yaşlı bişisin ne bilelim pörsmüşsün bence senohaaa sende annem yaşında de bari tam olsun
allah allah tam boyutlarınıda koydumya senin canın oklava çekiyor yine sabah sabah anlaşılan forumdan uzak kalınca özlemişsinolabilir aslında zaten gözlerinin resmini koyuyon sadece belki yaşlı bişisin ne bilelim pörsmüşsün bence sen