@xemrexxx in psikopat anneannesi işteevet aynen valla yapacak
ben de gerideyim şu aralar,birkaç bölüm birikti
@xemrexxx in psikopat anneannesi işteevet aynen valla yapacak
bende paramparça dizisinde geri kaldım izlicem
bende paramparça dizisinde geri kaldım izlicem
inşallah🙂
Teknik servis gibiyim anasını satayım,bütün arızalar beni buluyor.. [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG]
40.saniyeden sonrasını izleuyin @Çiğdem- yine çatlarBebek gidici gibi görünüyor, böylece Asiye ile Çetin'in kendi çocuklarını yapması için ortam hazırlanacak. Şizofren Semra ise zamanı geldiğinde bebeğin Çetin'den olmadığını iddia ettiğinde haksız duruma düşecek. Neyse, çok heyecanlı bir bölüm daha bizleri bekliyor.
izlemiştim bu bölümü
sen de git bir de seni adam etsin harim sultanla uğraşmak neymiş gör :aizlemiştim bu bölümü
''Çalışcam kızım ellerimin nasır tutması lazım,ter kokmam lazım '' Assiye bu Çetin'i adam edecek gibi
Hadi oradan meluncan senisen de git bir de seni adam etsin harim sultanla uğraşmak neymiş gör :a
@Çiğdem- bakmadan da nazar değdirebiliyor o ka gelişti bu işteHadi oradan meluncan seni
Harimm'i geç de.. [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG]gibi birini bulup da birde kabul mu etmeyeceğim razıyım ben [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] me
Tü tü maşallah @Çiğdem- bakmasın [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] ye sakın !
gül gibi kıza nazar değdirecek
evleniyorlarneler oluyor daha yetişmedim size 😱 @xemrexxx
En son bugün izlediğimde Semra anneannen bilgisayarın üzerinde tepiniyorduevleniyorlar22.30 dan sonra netten izlemeye başlıcam ben de bakalım semra anneannem neler yapacak evliliğe mani olmak için
asıl tehlike pervin mine ve ali içinBölüm çok iyi, Asiye'den şimdiden iki aforizma geldi bile. Reklam arasında konuyu güncelleyeceğim, oradan görürsünüz.
Semra yine pislik peşinde maalesef. Asiye'nin içeceğine ilaç katıyor şimdiden de.
Mine ve Ali de sonunda kavuşurlar umarım, Ali'nin anası atara başladı bile.
@xemrexxx, @MelankoliK
senaristlerin bu diziyi goturmeleri mümkün değil sıkışınca hemen en kolay yola başvuruyorlar. saçma mesela assiye annenin kendini ittiğini anlıyor hemen kökten ayrılmalı. ayrıca assiye o kadar merdivenden düştü bebek düşmedi)) assiyenin sağ çıkması bile mümkün değil yahuu hadi ölmedi bir kaç yeri kırılsa bari o da yok)))
Dediklerine katiliyorum lo dizide biraz hatalar var ozellikle o sizin paranizda gözüm yok lafi nasil yok lo bu değilmiydi çetini tehdit edenzaping yaparken denk geldim. assiye diyorduki benim sizin paranızda gözüm yok. sizin paranız kara ekmek diyordu. senaristler baştaki assiyi unutmuşlar kızı melek haline getirecekler zaaar))))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?