gece 1 gibi izlicem benDizi nasıl gidiyor ve bölüm nasıldı?
Bence çetini seviyor lo ama taylan bizim kıza aşık olacakmis gibi duruyor .ssbölüm gerçekten çok güzeldi çok beğendim ben anneannenin hastalığı
hortladı kadın durmayacak anlaşılan çetin iyi kurtuldu ben bu bölüm asiyeyi
çözemedim çetine aşık olmuşmu yoksa taylanı seviyormu anlamadım
yani
hangi kızıya aşık olacakmış taylan asiyeyemi o mineye aşıkBence çetini seviyor lo ama taylan bizim kıza aşık olacakmis gibi duruyor .ss
Olsun sen çaktırmadan Karagül'ü izle Aferin Rüya sahneleri falan filan çaktırma @xemrexxxgece 1 gibi izlicem ben
Bilemeyiz lo her an hersey olabilirhangi kızıya aşık olacakmış taylan asiyeyemi o mineye aşık
asiyeye olmaz
Benim de 3-4 bölüm birikti peş peşe gece yarılarına kadar izleyeceğim güzel olacak izlemeye kıyamıyorum 15 dk izleyeyim yatayım diyorum sonrada bakıyorum ki diğer 2. bölüm bitiyorBölüm çok iyiydi @MelankoliK, detayları yarın anlatırım.
Çok mu sevdin şişko hanımıBilemeyiz lo her an hersey olabilir
Anaanne ne kadın çıktı ya la ilk bolumler melek gibiydi simdi şeytan gibi 😱 😱
Ahh o evde çalışan sisko kadına yazık oldu ah be onun oğlu yüzünden asıl o anaanne yüzünden ah kim bilir ne kadan para vermisti .ss .ss
Şimdi bide araba devrildi ahh sisko kadına kıyamam
Kenanı ay yapımcısı diyecedin heralde, elin sürçmüşasiyeye laf mı ettin en kenarın ay yapımcısı
Asiye'nin atasözlerine alıştık bu sefer Çetin'den geldi.Asiye atasözü mü
Bilemeyiz lo her an hersey olabilir
Anaanne ne kadın çıktı ya la ilk bolumler melek gibiydi simdi şeytan gibi 😱 😱
Ahh o evde çalışan sisko kadına yazık oldu ah be onun oğlu yüzünden asıl o anaanne yüzünden ah kim bilir ne kadan para vermisti .ss .ss
Şimdi bide araba devrildi ahh sisko kadına kıyamam
Olsun lo aşk dediğin nedirki biter gider bak taylana eskiden haleyi seviyidi simdi mine varyok taylan mineye aşık asiyeye aşık olmaz
anneanne evet iyiydi ama hastalığı varmış tekrarladı ne yaptığını bilmiyor
valla hastalığının adını demediler ama varmış hastalığıOlsun lo aşk dediğin nedirki biter gider bak taylana eskiden haleyi seviyidi simdi mine var
Aa bipilar bozukluğu mu varmış bu kadininda