asiiye donu zilli bir gacı mı sandınAman ne bayıcı dizi çok abartmışsınız. Oğlan banyoya girerken kapı açık deyip göz kırptı orada bir atraksiyon olur dedim ama banyoya gitmedi kız.
asiiye donu zilli bir gacı mı sandınAman ne bayıcı dizi çok abartmışsınız. Oğlan banyoya girerken kapı açık deyip göz kırptı orada bir atraksiyon olur dedim ama banyoya gitmedi kız.
Asiye Asiye diyorsunuz kadın horluyordu be. Pembe'nin modern versiyonu gibi olmuş Asiye.asiiye donu zilli bir gacı mı sandın
valla ayenn öyle bakalım asiye nasıl kurtulacak
Asiye Asiye diyorsunuz kadın horluyordu be. Pembe'nin modern versiyonu gibi olmuş Asiye.
lö atacan -zerrin in hep dediği gibi asiye nasıl kurtulur ruh hali içerisindeyimvalla ayenn öyle bakalım asiye nasıl kurtulacak
emreee beni niye etiketlemiyosunnno babaannemiz artık pervinin azılı düşmanı inşallah pervini gönderip fatmayı alacak salime
bu arada kız @Çiğdem- asiye sana yine kapak yapmış @aserat54 @cookies @destere
Ekli dosyayı görüntüle 44159
sen önce bana cevap ver beni niye etiketlemiyosun yabak burada asiye hep @destere lerle karşılaştım demek istiyor @Çiğdem- @aserat54
Ekli dosyayı görüntüle 44163
ne bileyim pek uğtramıyorsun konuya bıraktın sandım diziyisen önce bana cevap ver beni niye etiketlemiyosun ya
hayır bırakmadım izliyorum diziyi sadece yorum yazmayı unutuyorumne bileyim pek uğtramıyorsun konuya bıraktın sandım diziyi
hahahah ayy bu kız ilk defa aklı başında konusuyor @desterebak burada asiye hep @destere lerle karşılaştım demek istiyor @Çiğdem- @aserat54
Ekli dosyayı görüntüle 44163
hayır bırakmadım izliyorum diziyi sadece yorum yazmayı unutuyorum
etiketle bundan sonra
ayol izlediğin için etiketlemiyor zaten @vadikızıne bileyim pek uğtramıyorsun konuya bıraktın sandım diziyi
ayoll bana yazık demi hapislerde çürücem kız ben nasıl öldürümsen etikerlerse yine öldür bence @xemrexxx i cnm kurtulalım bizde
beni etiketlemezse öldürüm onuuuu
bu arada çiğdemin sevgili dizisi kpa nın fanları semra anneanneciğimden atv nin de icabına bakmasını istiyorlar twitterdasen etikerlerse yine öldür bence @xemrexxx i cnm kurtulalım bizde
bak yaaaaaa yine etiketlemedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnbu arada çiğdemin sevgili dizisi kpa nın fanları semra anneanneciğimden atv nin de icabına bakmasını istiyorlar twitterda
ay neyse çiğdeme son bir kapak yapayım bu videoyla
@aserat54 @cookies
alıntı yaptım yabak
bak yaaaaaa yine etiketlemedinnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn
hayır efendim etiket istiyorum küstüm konuşmuyorum senlealıntı yaptım ya