ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
Teknik servis gibiyim anasını satayım,bütün arızalar beni buluyor.. [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] :)

Bebek gidici gibi görünüyor, böylece Asiye ile Çetin'in kendi çocuklarını yapması için ortam hazırlanacak. Şizofren Semra ise zamanı geldiğinde bebeğin Çetin'den olmadığını iddia ettiğinde haksız duruma düşecek. Neyse, çok heyecanlı bir bölüm daha bizleri bekliyor. :)

bende paramparça dizisinde geri kaldım izlicem
inşallah🙂
Teknik servis gibiyim anasını satayım,bütün arızalar beni buluyor.. [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] :)
Bebek gidici gibi görünüyor, böylece Asiye ile Çetin'in kendi çocuklarını yapması için ortam hazırlanacak. Şizofren Semra ise zamanı geldiğinde bebeğin Çetin'den olmadığını iddia ettiğinde haksız duruma düşecek. Neyse, çok heyecanlı bir bölüm daha bizleri bekliyor. :)
40.saniyeden sonrasını izleuyin @Çiğdem- yine çatlar :F @gizem ak @cookies

sen de git bir de seni adam etsin harim sultanla uğraşmak neymiş gör :a
Hadi oradan meluncan seni :lol:
Harimm'i geç de.. [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] :love1:gibi birini bulup da birde kabul mu etmeyeceğim razıyım ben [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] me :love1:
Tü tü maşallah @Çiğdem- bakmasın [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] ye sakın !
gül gibi kıza nazar değdirecek :A

Hadi oradan meluncan seni :lol:
Harimm'i geç de.. [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] :love1:gibi birini bulup da birde kabul mu etmeyeceğim razıyım ben [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] me :love1:
Tü tü maşallah @Çiğdem- bakmasın [HASHTAG]#Assiye[/HASHTAG] ye sakın !
gül gibi kıza nazar değdirecek :A
@Çiğdem- bakmadan da nazar değdirebiliyor o ka gelişti bu işte:F

evleniyorlar :F 22.30 dan sonra netten izlemeye başlıcam ben de bakalım semra anneannem neler yapacak evliliğe mani olmak için :F
En son bugün izlediğimde Semra anneannen bilgisayarın üzerinde tepiniyordu :A
Çıldırttılar gül gibi Semra anneanneyi :bilmem:
Hale yi de kolundan tutup nasıl da kapı dışarı attıı.. Hale de saf Çetin'in ağzından laf alacaktı,neyseki Süper Anneanne son anda yetişti :)

Bölüm çok iyi, Asiye'den şimdiden iki aforizma geldi bile. Reklam arasında konuyu güncelleyeceğim, oradan görürsünüz. :)

Semra yine pislik peşinde maalesef. Asiye'nin içeceğine ilaç katıyor şimdiden de.

Mine ve Ali de sonunda kavuşurlar umarım, Ali'nin anası atara başladı bile. :)

@xemrexxx, @MelankoliK

Bölüm çok iyi, Asiye'den şimdiden iki aforizma geldi bile. Reklam arasında konuyu güncelleyeceğim, oradan görürsünüz. :)

Semra yine pislik peşinde maalesef. Asiye'nin içeceğine ilaç katıyor şimdiden de.

Mine ve Ali de sonunda kavuşurlar umarım, Ali'nin anası atara başladı bile. :)

@xemrexxx, @MelankoliK
asıl tehlike pervin mine ve ali için :F

Asiye'den bomba aforizmalar:
  • "Eceline susamış çakal, aslanın ayağına gidermiş."
  • "Ara sıra vicdanınızı kullanın. Merak etmeyin, yan etkisi yok."
@xemrexxx

zaping yaparken denk geldim. assiye diyorduki benim sizin paranızda gözüm yok. sizin paranız kara ekmek diyordu. senaristler baştaki assiyi unutmuşlar kızı melek haline getirecekler zaaar))))

Asiye sonunda anladı Semra'nın kendisini merdivenden ittiğini. :Z

Şapşal Çetin de bir inansa Asiye'ye. :kizgin:

senaristlerin bu diziyi goturmeleri mümkün değil sıkışınca hemen en kolay yola başvuruyorlar. saçma mesela assiye annenin kendini ittiğini anlıyor hemen kökten ayrılmalı. ayrıca assiye o kadar merdivenden düştü bebek düşmedi)) assiyenin sağ çıkması bile mümkün değil yahuu hadi ölmedi bir kaç yeri kırılsa bari o da yok)))

senaristlerin bu diziyi goturmeleri mümkün değil sıkışınca hemen en kolay yola başvuruyorlar. saçma mesela assiye annenin kendini ittiğini anlıyor hemen kökten ayrılmalı. ayrıca assiye o kadar merdivenden düştü bebek düşmedi)) assiyenin sağ çıkması bile mümkün değil yahuu hadi ölmedi bir kaç yeri kırılsa bari o da yok)))

zaping yaparken denk geldim. assiye diyorduki benim sizin paranızda gözüm yok. sizin paranız kara ekmek diyordu. senaristler baştaki assiyi unutmuşlar kızı melek haline getirecekler zaaar))))
Dediklerine katiliyorum lo dizide biraz hatalar var ozellikle o sizin paranizda gözüm yok lafi nasil yok lo bu değilmiydi çetini tehdit eden :)