fragman süper geçen hafta tam bakamadım yarışmaya baktığımdan11. Bölüm Fragmanı - 2 (3 Nisan):
Müthiş bir bölüm geliyor, reytinglerde 5'i geçeriz inşallah.
@xemrexxx, @cookies, @vadikızı, @MelankoliK, @denizz19
bu hafta bakacam inşalah
fragman süper geçen hafta tam bakamadım yarışmaya baktığımdan11. Bölüm Fragmanı - 2 (3 Nisan):
Müthiş bir bölüm geliyor, reytinglerde 5'i geçeriz inşallah.
@xemrexxx, @cookies, @vadikızı, @MelankoliK, @denizz19
Son bölümü mü izliyorsun?bu hale aynı @Çiğdem- parlak oğlanı kaybetmemek için önce zatüree oluyordu şimdi de trafik kazası yaptı
evetSon bölümü mü izliyorsun?
Bir de videonun adını "Asiye ölecek mi?" demişler, hiç ölür mü o? Ama Semra gerçekten çok hayvanlaştı.
onun yaşındakiler hacca gidiyor,sevap i,şliyor kadın seri katilliğe başladıBir de videonun adını "Asiye ölecek mi?" demişler, hiç ölür mü o? Ama Semra gerçekten çok hayvanlaştı.
Sezon sonunda bezmiş, bunak kocasıyla birlikte Tahtalıköy'e gider inşallah.onun yaşındakiler hacca gidiyor,sevap i,şliyor kadın seri katilliğe başladı
kadının zaten hastalığı varimiş bu sezon kurtuluruz gibiSezon sonunda bezmiş, bunak kocasıyla birlikte Tahtalıköy'e gider inşallah.
Neydi ki hastalığı?kadının zaten hastalığı varimiş bu sezon kurtuluruz gibi
bilmem bu bölüm kocası dedi ya atak-kriz geçirdi mi diyeNeydi ki hastalığı?
Hiç fark etmedim, ölse de kurtulsak.bilmem bu bölüm kocası dedi ya atak-kriz geçirdi mi diye
zaten bu hızla öldürmeye devam ederse sırrı ortaya çıkar kalpten giderHiç fark etmedim, ölse de kurtulsak.
Asiye hala Hale'yle uğraşıyor ama, fark etmesi kısa sürmeyecek. Onu da pek sevmiyorum, ama Semra'dan daha masum olduğu kesin.zaten bu hızla öldürmeye devam ederse sırrı ortaya çıkar kalpten gider
hale de plan yapıyor hala çocuğu kullanacak gibiAsiye hala Hale'yle uğraşıyor ama, fark etmesi kısa sürmeyecek. Onu da pek sevmiyorum, ama Semra'dan daha masum olduğu kesin.
Aman ne bayıcı dizi çok abartmışsınız.o babaannemiz artıkpervinin azılı düşmanı inşallah pervini gönderip fatmayı alacak salime
bu arada kız @Çiğdem- asiye sana yine kapak yapmış@aserat54 @cookies @destere
Ekli dosyayı görüntüle 44159
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?