ATV Kara Ekmek - Dizi Yorumları

• Konuyu başlatan Konuyu başlatan Yiğitt
  • Başlangıç tarihi Başlangıç tarihi
allahım bu pervin beni deli ediyor ya

bölüm süperdi asiyeyle çetin ekranın çift olmayan en iyi çifti :F
sahneleri baya güldürüyor :) berkantla çetinin sahnesi de güldürdü ikisi de garip garip şekillere giriyor:F
anneanne işe hızlı girdi sedayı öldürttü sırada asiyeyle mine var: F
mineyle taylan sahnesi azalmıştı bu bölüm mine tekrar ali ye yeşil ışık yaktı gibi
hale ve anası bu sezon sonu gitmeli uzatmamlılar onların hikayesini
çetin atölyeyi aldı asiyenin babasına da iş verdi
pervin şüpheleniyor kim bu selen diye
ayşenin hastalığı arttı namıssız pervin tokat attı kıza hastanleik oldu asiye iliğini verdi
çettinin asiyeye kahvaltı getirdiği sahneye çok güldüm :F @Çiğdem- ile @destere yi çatlatıyor asiyeyle çetin :F @cookies @vadikızı @aserat54
CBHoLi4XEAE_KTS.jpg

bölüm süperdi asiyeyle çetin ekranın çift olmayan en iyi çifti :F
sahneleri baya güldürüyor :) berkantla çetinin sahnesi de güldürdü ikisi de garip garip şekillere giriyor:F
anneanne işe hızlı girdi sedayı öldürttü sırada asiyeyle mine var: F
mineyle taylan sahnesi azalmıştı bu bölüm mine tekrar ali ye yeşil ışık yaktı gibi
hale ve anası bu sezon sonu gitmeli uzatmamlılar onların hikayesini
çetin atölyeyi aldı asiyenin babasına da iş verdi
pervin şüpheleniyor kim bu selen diye
ayşenin hastalığı arttı namıssız pervin tokat attı kıza hastanleik oldu asiye iliğini verdi
çettinin asiyeye kahvaltı getirdiği sahneye çok güldüm :F @Çiğdem- ile @destere yi çatlatıyor asiyeyle çetin :F @cookies @vadikızı @aserat54
Ekli dosyayı görüntüle 44073
Ben Çetin'in Asiye'yi öptüğü anı göremedim, ama o sahne çok iyiydi. Diziye biraz mizah da eklediler artık, hem daha güzel oldu. Çetin'i pısırıklıktan erkekliğe getirip götürecekler anlaşılan. :)

Semra da hiç az değilmiş. Asiye ve Çetin bile duyulmaması için Seda'yı öldürmediler, ama anneanne halletti hemen işini. Asiye ile Mine'yi de öldürme imkanı yok. Öldürse bile anca Mine'yi öldürür, Asiye anneanneyi bu işe bulaştığına pişman eder.

Hale ve annesi de çıkmaz gibi. Çıkarsa annesi çıkar, çünkü çok gereksiz bir karakter. Ama Hale illa ki kalacak. Hatta gelecek bölümde başına bir iş gelecek gibi bu fotoğraftan anladığım kadarıyla. Galiba Taylan'a kendini acındırmak için kaza geçirmiş numarası yapacak. @xemrexxx
10922772_1049443641752237_8570903134467711798_n.jpg

dizi çok saçmaladı eskiden sonuna bakardım şimdi sonu da kesmiyor. assiyeyi tekrar iyi yapmaya çalışıyorlar