uyuma for3. fragman da yayınlandı:
@denizz19, @vadikızı, @xemrexxx, @Ice_Cool_23, @gözlemci, @DarkLeqenD, @cookies
uyuma for3. fragman da yayınlandı:
@denizz19, @vadikızı, @xemrexxx, @Ice_Cool_23, @gözlemci, @DarkLeqenD, @cookies
atv dizini pt 2 yollarsa nedersinben daha görmedim bir youtubeye bakayım
bukadar abartmak sana yaramıyor hep dizinden oluyorsun arka sokaklar gelecek hazırlan @xemrexxxben çok ben iptal 😱 @sürgünüm @Aserat @sokak sanati @denizz19 @adımutlulukk @cookies
pervinin içnideki @Çiğdem- açığa çıkmış 😱
İlk konuya eklemiştim.ben daha görmedim bir youtubeye bakayım
semra anneanne vs. rıza baba efsane vsbukadar abartmak sana yaramıyor hep dizinden oluyorsun arka sokaklar gelecek hazırlan @xemrexxx
anneanne dizinin bel kemiğiİlk konuya eklemiştim.
Neyse, aksiyon dolu bir fragman olmuş, anneaneyi de görmüş olduk.
Arka sokaklar cuma saat 20semra anneanne vs. rıza baba efsane vs
anneanne dizinin bel kemiği
Aşk Oyunu dizisinde sessiz sakin bir kadındı. Boşuna dememişler her kadının içinde gizli bir şeytan saklıdır diye.semra anneanne vs. rıza baba efsane vs
anneanne dizinin bel kemiği
kadın parladı bu dizide bence köseme gelsin burada ölürse berene kötülük yapar şöyle padişahın süt annesi rolü falan yakışır kendisineAşk Oyunu dizisinde sessiz sakin bir kadındı. Boşuna dememişler her kadının içinde gizli bir şeytan saklıdır diye.
nihat kızdı amaAşk Oyunu dizisinde sessiz sakin bir kadındı. Boşuna dememişler her kadının içinde gizli bir şeytan saklıdır diye.
Aynen, senin mimiksiz kendi sesiyle oynayamayan Neboş'undan sonra memleket oyuncu görsün. (ağır taş içerir )kadın parladı bu dizide bence köseme gelsin burada ölürse berene kötülük yapar şöyle padişahın süt annesi rolü falan yakışır kendisine
kaynak var kurtlar vadiside cumaAynen, senin mimiksiz kendi sesiyle oynayamayan Neboş'undan sonra memleket oyuncu görsün. (ağır taş içerir )
valla şili de bile neboşun haberleri tuba-berenden çok okunuyor kadının mimiğe ihtiyacı yokAynen, senin mimiksiz kendi sesiyle oynayamayan Neboş'undan sonra memleket oyuncu görsün. (ağır taş içerir )
Sen Beren'e de anticilik yaptığına göre Kösem'in tutmamasını mı istiyorsun? Ama senin patronunun TİMS'in projesi. Bu durumda Meryem'in dizisini mi bekliyorsun?valla şili de bile neboşun haberleri tuba-berenden çok okunuyor kadının mimiğe ihtiyacı yok
dizi tutmasın demiyorum derdimi söyliyim sen de hak vericen : my de meryem-okan-halit varidi kösemde beren-berk-ekin şimdi iki üçlüyü karşılaştır farkı görücen meryemin dizisini bekliyom tabiki de özellikle kadroyuSen Beren'e de anticilik yaptığına göre Kösem'in tutmamasını mı istiyorsun? Ama senin patronunun TİMS'in projesi. Bu durumda Meryem'in dizisini mi bekliyorsun?
Geçemeyeceğini ikimizde biliyoruz ama 4 üstü alsa yeter diziyeşimdi kendal ağa düşünsün