Acımı paylaştığın için teşekkürler@gözlemci anladim ve üzuldum.Saglik yonetimi ne demek
ben 80 binle girdim geçen sene %50 bursluyum şuanda tm1 den alıyor %100 burslular ı 400 küsür puanla alıyor ama her sene değişiyor ...Güzel bölüm tercih yaparken mutlaka bilenelrden yardım al hatta forumdan bile al ...ama sağlık yönetimi candır iyidir 4 yıllık bölümdür
Iyidir ama bnm ilk 15 bine girmem lazimben 80 binle girdim geçen sene %50 bursluyum şuanda tm1 den alıyor %100 burslular ı 400 küsür puanla alıyor ama her sene değişiyor ...Güzel bölüm tercih yaparken mutlaka bilenelrden yardım al hatta forumdan bile al ...ama sağlık yönetimi candır iyidir 4 yıllık bölümdür
Tıp zordur yaww yapamazsın ordaa benim puanım yetsede gitmiyeceğim 1 hukuk 2 tıpIyidir ama bnm ilk 15 bine girmem lazimBen tip istiyorum cunku.Ama cok zor
Hmm o zaman sana uymaz zaten iyi çözebiliyorsan mf den sayısalın süperse daha iyi yerler var
tama yarın hepsine yorum yaparım panpa@xemrexxx baslasana bastan itibaren o zaman aaa bide konusuyor.Anca Muhtesem yuzyila bak.Ilk bolums basla hemen .Zaten 3 bolum.Baslayinca birakamayacaksin.Seni gidi melun seni
Bekliyor olacagim.tama yarın hepsine yorum yaparım panpa
matbası varrr kendisi yazıyor üşenmiyorda hahahaBekliyor olacagim.Cok seveceksin. Bu arada sen nerden buluyon bu kadar My konusunu lo ?
ayoll matbanın basına geçiyor hepsini kafasına göre yazıp çiziyor yanı yazdıkları zaten inetrnette bulamazsın başka örneklerini sadece emre biliyor bu yazılanalrı başka yerde yok
Anladım hayırlısı o zaman 😉 Allah dilediğini gönlüne nasip etsin diyelim@gözlemci ne biliyim ama yani tipta is bulma sıkıntisi yok.Bu cok onemli bir sey.Bide iyi para kazaniyorlar.kazanirsam giderim olmadi artik Allah nereyi verirse..
@gözlemci sayisalim o kadar super degil.Her donem bir sayisalim 5 geldi su ana kadar ama digerleri hep surunuyor mesela gecen donem mat gecen yilin ikinci donemi Fizik gibi.Yani sayisalim biraz sıkıntili
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?