- Reaksiyon puanı
- 19,180
- Puanı
- 1,060
(Elif cok tirsmistir ama yaninda Omer varken korkmuyordur.Kendini Omerin yaninda muthis hissediyordur.Onun o kasli kollarinin arasinda uyumak, o karin kaslarina tek tek dokunmak istiyordur.Elif bunlari dusunurken Seyma Elifi yere ittirir.Elifte bu ani sokla yere duser ve kafasi zemine carpar.Kafasi kanamaya baslamistir....)
(Yarim saat Sonra:
Elif bayilmistir.Omerse Elifin yoklugunu yeni fark etmistir.)
Omer :"Seyma Elif nerde acaba ?"
Seyma:"Ne biliyim ben aaa "
Omer:"Sen yaptin deme.Naptin elife ha naptin ?"
Diyip geriye donmeye calisir ama donemez.Cunku Seyma Omeri bayiltir.
(Fatmayla Bahar evlerine geri donerler.Evde Huseyin Ustayla karsilasirlar.Huseyin onlari bi guzel evire cevire dover.Sonrada onlari alip arabaya biner...)
Elif ayilmistir.Uyandiginda kendini bir arabada bulur.
Huseyin:"Bak kizim benle asik atamazsin.Sen daha kimle dans ettigini bilmiyorsun"der.
(Huseyin arkasindan cikardigi silahi cikarir tam Elife ates etcekken Elif bayilir.)
(Fatmayla Bahar her tarafi morluklarla kapli ve yorgun bir sekildr uyanirlar.Ama burasi evleri degildir.)
Huseyin:"Hahayyyt hadi bakalim sizi Elifin gozu onunde oldurecegim "
Bahar:"Daha bizden ne istiyorsun ha biz isteyerek Elife ihanet etmedin bizi tehdit ettin en yakin arkadasimiza soyledigin sozler nedeniyle ihanet ettik yeterrrr"
(Bu sirada Elif uyanir.Karsisinda Ayseler vardir.Aysenur:"Huseyin senin yuzunden Fatmaya ve Bahara eziyet ediyor.cabuk bizimle gel cabuk."
(Elif kacmaya calismaz.Ayselere uyar.Alt kata inerler sonra bir alt kata daha sonra bir alt kata daha.Sonra bir mahzene girerler.Elifi mahzene kitlerler.Mahzende tuvalet bile yoktur.Elif yatagina oturur ve aglamaya baslar.Biraz sonra duvarin arkasindan sesler duymaya baslar)
"Huseyin yeter artik vurma bize biz kotu bir sey yapmadik aci bize nolir aci."
"Dovecegim sizi kaltaklar sonrada sizi oldurecegim simdi gitmem lazim.Aksam gorusuruz..."
(Biraz sonra Elifin mahzeninin kapisi acilir.Iceriye Omer girer)
Omer:"Elif hemen gitmeliyiz"
Elif:"Neden?"
Omer:"Çünkü Huseyin seni ve arkadaslarini öldürecek"
Elif:"Onlar benim arkadaslarim degil" (Hayir onlar benim arkadaslarim)
"Ne yapacagız peki onlarida kurtarmaliyiz"
Omer:"Huseyin dedi ki seninle ormanda göruscekmis o yuzden seni ormana goturmemi istedi.Bende bu cevabi sana biraktim.Gitmek istiyormusun yoksa kacalimmi ?"
Elif:"Tabikide gidelim onlar benim ne olursa olsun arkadaslarim onlari yüz üstu birakamam... Bu arada Seymayla aranizda neler oldu ? Beni neden bayiltti o ? Bide Huseyin nasil hala sana guveniyor? Bana bunlari yolda aciklayacaksin Omer bey !"
Omer"Hayyy Elifff tamam anlatacagim hadi o zaman bir an once yola koyulalim. "
(YOLA CIKARLAR ELIF ARTIK NE OLACAGINI UMURSAMAMAKTADIR NASIL OLSA BU DUNYADA BIR SEVENI BILE YOKTUR.ARTIK YANINDA BIR TEK OMER VARDIR.OMERE ASIKMI OLUYOR NEDIR? BUNU TAM OLARAK BILEMEMEKTEDIR.KACMAK COK ISTERDI AMA SONUC OLARAK BAHAR VE FATMA ONUN KARDESLERI GIBIYDI.HER SEYLERINI BIRBIRLERINE ANLATIRLARDI.HEM BELKIDE HUSEYIN ONLARI ZORLAMISTIR DIYEDE DUSUNUYORDU.... )
Omer:"Geldik hadi in arabadan" derken
Omer sekil degistirmeye baslar Megerse Omer Seymadir.Ilizyon gosterisi yapmistir..
(Elif kacmaya calisir)
Seyma:"Hey noldu kiz hi? Benim sevgilime ne kadarda cok guveniyorsun sen oyle ? Bende bu guveni kullanmak icin onun kılıgina girmistim "
Elif:"Nasil Omerin aynisiydin hatta hatta sesin bile aynisiydi?"dedi aglayarak
Seyma :"Huseyin Usta sag olsun ozel olarak yurt disindan aldi bir tek bizde var " dedi gulerek
Seyma:"Hadi ama Elif Huseyin bizi bekliyor " diyip Elifi cekistire cekistire Huseyinin yanina göturdu...
BU BÖLUM @Çiğdem- ye VE @kvp-medya ya İTHAF EDILMISTIR...
ACABA ELIFE NELER OLUCAK?
OMER NEREDE KIMLERIN ELINDE ?
FATMA VE BAHAR ÖLECEKMI ?
HUSEYIN ELIFTEN NE ISTIYOR NEDEN ELIFE ZARAR VERIYOR? HEPSI 4. BÖLUMDE ORTAYA CIKACAK.....
7 HAZIRAN CUMARTESIYI BEKLEYIN....
(Yarim saat Sonra:
Elif bayilmistir.Omerse Elifin yoklugunu yeni fark etmistir.)
Omer :"Seyma Elif nerde acaba ?"
Seyma:"Ne biliyim ben aaa "
Omer:"Sen yaptin deme.Naptin elife ha naptin ?"
Diyip geriye donmeye calisir ama donemez.Cunku Seyma Omeri bayiltir.
(Fatmayla Bahar evlerine geri donerler.Evde Huseyin Ustayla karsilasirlar.Huseyin onlari bi guzel evire cevire dover.Sonrada onlari alip arabaya biner...)
Elif ayilmistir.Uyandiginda kendini bir arabada bulur.
Huseyin:"Bak kizim benle asik atamazsin.Sen daha kimle dans ettigini bilmiyorsun"der.
(Huseyin arkasindan cikardigi silahi cikarir tam Elife ates etcekken Elif bayilir.)
(Fatmayla Bahar her tarafi morluklarla kapli ve yorgun bir sekildr uyanirlar.Ama burasi evleri degildir.)
Huseyin:"Hahayyyt hadi bakalim sizi Elifin gozu onunde oldurecegim
Bahar:"Daha bizden ne istiyorsun ha biz isteyerek Elife ihanet etmedin bizi tehdit ettin en yakin arkadasimiza soyledigin sozler nedeniyle ihanet ettik yeterrrr"
(Bu sirada Elif uyanir.Karsisinda Ayseler vardir.Aysenur:"Huseyin senin yuzunden Fatmaya ve Bahara eziyet ediyor.cabuk bizimle gel cabuk."
(Elif kacmaya calismaz.Ayselere uyar.Alt kata inerler sonra bir alt kata daha sonra bir alt kata daha.Sonra bir mahzene girerler.Elifi mahzene kitlerler.Mahzende tuvalet bile yoktur.Elif yatagina oturur ve aglamaya baslar.Biraz sonra duvarin arkasindan sesler duymaya baslar)
"Huseyin yeter artik vurma bize biz kotu bir sey yapmadik aci bize nolir aci."
"Dovecegim sizi kaltaklar sonrada sizi oldurecegim simdi gitmem lazim.Aksam gorusuruz..."
(Biraz sonra Elifin mahzeninin kapisi acilir.Iceriye Omer girer)
Omer:"Elif hemen gitmeliyiz"
Elif:"Neden?"
Omer:"Çünkü Huseyin seni ve arkadaslarini öldürecek"
Elif:"Onlar benim arkadaslarim degil" (Hayir onlar benim arkadaslarim)
"Ne yapacagız peki onlarida kurtarmaliyiz"
Omer:"Huseyin dedi ki seninle ormanda göruscekmis o yuzden seni ormana goturmemi istedi.Bende bu cevabi sana biraktim.Gitmek istiyormusun yoksa kacalimmi ?"
Elif:"Tabikide gidelim onlar benim ne olursa olsun arkadaslarim onlari yüz üstu birakamam... Bu arada Seymayla aranizda neler oldu ? Beni neden bayiltti o ? Bide Huseyin nasil hala sana guveniyor? Bana bunlari yolda aciklayacaksin Omer bey !"
Omer"Hayyy Elifff tamam anlatacagim hadi o zaman bir an once yola koyulalim. "
(YOLA CIKARLAR ELIF ARTIK NE OLACAGINI UMURSAMAMAKTADIR NASIL OLSA BU DUNYADA BIR SEVENI BILE YOKTUR.ARTIK YANINDA BIR TEK OMER VARDIR.OMERE ASIKMI OLUYOR NEDIR? BUNU TAM OLARAK BILEMEMEKTEDIR.KACMAK COK ISTERDI AMA SONUC OLARAK BAHAR VE FATMA ONUN KARDESLERI GIBIYDI.HER SEYLERINI BIRBIRLERINE ANLATIRLARDI.HEM BELKIDE HUSEYIN ONLARI ZORLAMISTIR DIYEDE DUSUNUYORDU.... )
Omer:"Geldik hadi in arabadan" derken
Omer sekil degistirmeye baslar Megerse Omer Seymadir.Ilizyon gosterisi yapmistir..
(Elif kacmaya calisir)
Seyma:"Hey noldu kiz hi? Benim sevgilime ne kadarda cok guveniyorsun sen oyle ? Bende bu guveni kullanmak icin onun kılıgina girmistim "
Elif:"Nasil Omerin aynisiydin hatta hatta sesin bile aynisiydi?"dedi aglayarak
Seyma :"Huseyin Usta sag olsun ozel olarak yurt disindan aldi bir tek bizde var " dedi gulerek
Seyma:"Hadi ama Elif Huseyin bizi bekliyor " diyip Elifi cekistire cekistire Huseyinin yanina göturdu...
BU BÖLUM @Çiğdem- ye VE @kvp-medya ya İTHAF EDILMISTIR...
ACABA ELIFE NELER OLUCAK?
OMER NEREDE KIMLERIN ELINDE ?
FATMA VE BAHAR ÖLECEKMI ?
HUSEYIN ELIFTEN NE ISTIYOR NEDEN ELIFE ZARAR VERIYOR? HEPSI 4. BÖLUMDE ORTAYA CIKACAK.....
7 HAZIRAN CUMARTESIYI BEKLEYIN....
Son düzenleme: