uzayda falanım galib dünyada olmasam gerek 🙂🙂Elbette.Senin rolun baya iddiali bir rol.Camio soyunun dünya yoneticisi olacaksin. 😉 Gelecek hafta annenlere noldugunu soyleyecegim.UNUTMAKI BU SAHNELER 1 YIL ONCE.ACABA SU ANDA NERELERDESIN ? NAPIYORSUN ???
Sen niye heryerde zombi vampir oluyon kanında var bi içme arzusu hep
Hmm onu anladım ama 1 yıl önce bu kız zombimi çıkıyor anlamadım ahh ahh biride şu kızı pamuk prenses kırmızı başlıklı kız veya yedi cücden biri yapsınSonunda 1 YIL ONCEYE GITTI VE @Çiğdem- in dünyaya nasil geldigi anlatildi.Begendigin icin tesekkurler 😉
ben seçmiyorumkı cookies öyle rol veriyor bana 🙂🙂Sen niye heryerde zombi vampir oluyon kanında var bi içme arzusu hep
Hmm onu anladım ama 1 yıl önce bu kız zombimi çıkıyor anlamadım ahh ahh biride şu kızı pamuk prenses kırmızı başlıklı kız veya yedi cücden biri yapsın
Sacmalama be.Allah Allah sen bir yil once dunyaya geldin.Daha gorevini yerine getirmedin.Hala dunyadasinuzayda falanım galib dünyada olmasam gerek 🙂🙂
Sen niye heryerde zombi vampir oluyon kanında var bi içme arzusu hep
Hmm onu anladım ama 1 yıl önce bu kız zombimi çıkıyor anlamadım ahh ahh biride şu kızı pamuk prenses kırmızı başlıklı kız veya yedi cücden biri yapsın
güzel olmuş cnm birde bana göre normal bir snaryoyu fantastiğe iyi çevirmişsin bağlantıyı iyi kurmuşsun amaönckei izleyicilerin hoşuna gider umarım senaryo değişimi 🙂🙂
bu arada rica ederim ben tşşk ederim
Aaa hep sen mi prenses olucan bazende cüce olucna her role gir ki ünün ünnüe girsinben seçmiyorumkı cookies öyle rol veriyor bana 🙂🙂
ayrıca prensesi anladımda cüce olmadı 🙂🙂
bende seni çığlıkda katilin dayı oğlunun dayısının ta kendisi yapacağımCunku @Çiğdem- e kötu ve boyle vampirli zombili roller yakisiyor.YINE DIZI YAZSAM YINE CIGDEM BOYLE OLUR 😉
Evet.Belki bir ara sana boyle rol verebilirim.3-4 yil once belkide prensessindir Camio gezegeninde.... 😉ben seçmiyorumkı cookies öyle rol veriyor bana 🙂🙂
ayrıca prensesi anladımda cüce olmadı 🙂🙂
Aaa hep sen mi prenses olucan bazende cüce olucna her role gir ki ünün ünnüe girsin
bende seni çığlıkda katilin dayı oğlunun dayısının ta kendisi yapacağım
aaa çok ilginç olur prensesken zombi vampir falan olmam ilginç şeyler olucak ozaman 🙂Evet.Belki bir ara sana boyle rol verebilirim.3-4 yil once belkide prensessindir Camio gezegeninde.... 😉
Elbette @xemrexxx in canlandirdigi Emre karakteri her seyin basini cekiyor...aaa çok ilginç olur prensesken zombi vampir falan olmam ilginç şeyler olucak ozaman 🙂
olsun azcık daha üne kavuşurduOnun üne ihtiyaci yok. zaten pompy nin hikayelerinde ve bazi hikayelerde iyi kiz karakterleri oynuyor.Benim yazdiklarimda boyle...
Olabilri ama dayi biraz buyuk olmazmi ?
Sen gercekleti ogrendiginde gezegrne geri donup onu oldureceksin@xemrexxx okumuyor senin senaryolarını onu benim emrime verr kölem falan olsun aklı basına gelsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?