Kara Doğumgünü 6. BÖLÜM LONCA TV

Elbette.Senin rolun baya iddiali bir rol.Camio soyunun dünya yoneticisi olacaksin. 😉 Gelecek hafta annenlere noldugunu soyleyecegim.UNUTMAKI BU SAHNELER 1 YIL ONCE.ACABA SU ANDA NERELERDESIN ? NAPIYORSUN ???
uzayda falanım galib dünyada olmasam gerek 🙂🙂

@gözlemci vampir zombi karışımı birşey olmuşum insanları yiyecekmişim hahaha

@sürgünüm benim senaryoma hiç bakmadın
Sen niye heryerde zombi vampir oluyon kanında var bi içme arzusu hep

Sonunda 1 YIL ONCEYE GITTI VE @Çiğdem- in dünyaya nasil geldigi anlatildi.Begendigin icin tesekkurler 😉
Hmm onu anladım ama 1 yıl önce bu kız zombimi çıkıyor anlamadım ahh ahh biride şu kızı pamuk prenses kırmızı başlıklı kız veya yedi cücden biri yapsın

ben seçmiyorumkı cookies öyle rol veriyor bana 🙂🙂
ayrıca prensesi anladımda cüce olmadı 🙂🙂

Cunku @Çiğdem- e kötu ve boyle vampirli zombili roller yakisiyor.YINE DIZI YAZSAM YINE CIGDEM BOYLE OLUR 😉

@Çiğdem- hala senaryo ile ilgili yorumunu yapmadin.Bekliyorum

güzel olmuş cnm birde bana göre normal bir snaryoyu fantastiğe iyi çevirmişsin bağlantıyı iyi kurmuşsun amaönckei izleyicilerin hoşuna gider umarım senaryo değişimi 🙂🙂
bu arada rica ederim ben tşşk ederim

Saol.Hala tam olarak fantastik degil.Finale dogru fantastiklescek.2-3 haftaya senin su anda nerde oldugun ortaya cikacak.Begendigin icin tesekkurler.O sondaki kismida yazma ihtiyaci hissettim.Gider heralde
Hala senaryo tam olarak degismedi.2-3 bolum daha senin gecmisini yazacagim.Hala Huseyin belasi var baslarinda.Senin gecmisini yazmam icin seni dahil ettim

ben seçmiyorumkı cookies öyle rol veriyor bana 🙂🙂
ayrıca prensesi anladımda cüce olmadı 🙂🙂
Evet.Belki bir ara sana boyle rol verebilirim.3-4 yil once belkide prensessindir Camio gezegeninde.... 😉

Aaa hep sen mi prenses olucan bazende cüce olucna her role gir ki ünün ünnüe girsin

bende seni çığlıkda katilin dayı oğlunun dayısının ta kendisi yapacağım

Onun üne ihtiyaci yok. zaten pompy nin hikayelerinde ve bazi hikayelerde iyi kiz karakterleri oynuyor.Benim yazdiklarimda boyle...
Olabilri ama dayi biraz buyuk olmazmi ?