Kara Doğumgünü 6. BÖLÜM LONCA TV

@sürgünüm seversin sen ya.Guzel gidiyor senaryo 😉

Elbette.Senin rolun baya iddiali bir rol.Camio soyunun dünya yoneticisi olacaksin. 😉 Gelecek hafta annenlere noldugunu soyleyecegim.UNUTMAKI BU SAHNELER 1 YIL ONCE.ACABA SU ANDA NERELERDESIN ? NAPIYORSUN ???
uzayda falanım galib dünyada olmasam gerek 🙂🙂

@gözlemci vampir zombi karışımı birşey olmuşum insanları yiyecekmişim hahaha :F
@sürgünüm benim senaryoma hiç bakmadın :T
Sen niye heryerde zombi vampir oluyon kanında var bi içme arzusu hep :F
Sonunda 1 YIL ONCEYE GITTI VE @Çiğdem- in dünyaya nasil geldigi anlatildi.Begendigin icin tesekkurler 😉
Hmm onu anladım ama 1 yıl önce bu kız zombimi çıkıyor anlamadım ahh ahh biride şu kızı pamuk prenses kırmızı başlıklı kız veya yedi cücden biri yapsın :D

Hmm onu anladım ama 1 yıl önce bu kız zombimi çıkıyor anlamadım ahh ahh biride şu kızı pamuk prenses kırmızı başlıklı kız veya yedi cücden biri yapsın :D
ben seçmiyorumkı cookies öyle rol veriyor bana 🙂🙂
ayrıca prensesi anladımda cüce olmadı 🙂🙂

Cunku @Çiğdem- e kötu ve boyle vampirli zombili roller yakisiyor.YINE DIZI YAZSAM YINE CIGDEM BOYLE OLUR 😉

güzel olmuş cnm birde bana göre normal bir snaryoyu fantastiğe iyi çevirmişsin bağlantıyı iyi kurmuşsun amaönckei izleyicilerin hoşuna gider umarım senaryo değişimi 🙂🙂
bu arada rica ederim ben tşşk ederim :bhr::bhr:

güzel olmuş cnm birde bana göre normal bir snaryoyu fantastiğe iyi çevirmişsin bağlantıyı iyi kurmuşsun amaönckei izleyicilerin hoşuna gider umarım senaryo değişimi 🙂🙂
bu arada rica ederim ben tşşk ederim :bhr::bhr:

Saol.Hala tam olarak fantastik degil.Finale dogru fantastiklescek.2-3 haftaya senin su anda nerde oldugun ortaya cikacak.Begendigin icin tesekkurler.O sondaki kismida yazma ihtiyaci hissettim.Gider heralde :) Hala senaryo tam olarak degismedi.2-3 bolum daha senin gecmisini yazacagim.Hala Huseyin belasi var baslarinda.Senin gecmisini yazmam icin seni dahil ettim :)

Aaa hep sen mi prenses olucan bazende cüce olucna her role gir ki ünün ünnüe girsin :D

bende seni çığlıkda katilin dayı oğlunun dayısının ta kendisi yapacağım :D

Onun üne ihtiyaci yok. zaten pompy nin hikayelerinde ve bazi hikayelerde iyi kiz karakterleri oynuyor.Benim yazdiklarimda boyle...
Olabilri ama dayi biraz buyuk olmazmi ?