eTV Kanlı Ay - 2.Bölüm

İlk bölümün son sahnesinde 10 yıl önceye 23.32'ye gidiliyor ve sadece karanlık ifadesi var. Bu bölümdeki 23.27'den 5 dakika sonrası da yine karanlık, göçük altında kalınmış bir ortam, yani ilk bölümün son sahnesindeki olay daha çok bu karanlığa gönderme içindi. Ama yine de dakikalara çok takılmasak da olurmuş sahiden.

Bir gün alkolik olup, uyuşturucu bağımlısı olsam da mı üzülmezsin?
Kendi kararın, bana ne?

Tamam, takılmayacağım elimden geldiğince

Bilmiyorum, kararsızım. 7 bölüm hazır ama yayınlamayabilirim de..

Çok kararsız kaldım, çocuğum gibi, incitirler diye korkuyorum

Denemekten zarar gelmez, kaldı ki neden incitsinler.
Konusu tam olarak nedir, ilk bölümü merak ettim doğrusu şimdiden?

O tanıtımdaki kısmı uzattım, şimdi 1. bölüm komple orası

Zamanında yazdığım "bir insanın aklından geçen düşünceler" gibi değil. Daha yapay duruyor cümleler. Çok hisleri aktaramıyor daha doğrusu. Madem monolog yazıyorum, o zaman her hissettiğini, her düşündüğünü güzelce ve atlamadan yazmalıyım diye bütün yazdığım bölümleri (zamanında 5 bölüm yazmıştım) elden geçirdim. O 5 bölümden şimdi 8 bölüm çıktı.

İşin en zor kısmı o iç monolog ya da bilinç akışı denen şeydir, ben hayatta o derece ileri gidemem sadece kabataslak üstünden geçiyorum, o iş beni aşıyor.
Bir de önceden ne düşünürsem düşüneyim, yazarken büyük çoğunluğu değişime uğruyor kendi kendinin yolunu buluyor genelde. Bu dizinin ilerleyen bölümleri ve finali tam nasıl olacak ben de bilmiyorum.

8 bölüm gelmişsen bi zahmet devamını da getirip noktayı koyar, parça parça yayınlarsın artık, ama söylemesi kolay olsa bile üşengeçliği yenmek zor iştir, ben de buna çok sık yeniliyorum.

Aynen, bilinç akışına yoğunlaştım. Ama böyle olunca anlaşılması biraz daha zorlaşıyor, sadece ben anlarım gibi geliyor. Aslında bu yüzden çekiniyorum yayınlamaktan biraz da

Evet, ben 3 yıl öncesinden bu yana 1 kelime ileri gitmedim, sadece var olanı elden geçirdim. İlerisi ile ilgili hiçbir fikrim yok şu anda dediğin gibi
Üşengeçlik de cabası.

Sanki adam ruya içinde ruya göruyor? Geçenlerde ben de öyle olmuştum uyanmak bilemedim, ruya içinde oldugumu bildiğim halde uyanamamak ayrı bi kaostu
düşündükçe çökuyorum.(niye anlqttıysam😕)

Son düzenleme:
Rüya bölümünü beğenmedim. Çünkü beni çok fantastik olmadığı müddetçe filmlerde, dizilerde gerçekçi rüyalar etkiliyor. "ha rüyaymış of gerildim boş yere" demeyi seviyorum. Ama burada rüya olduğu çok belli olmuş. Birisi tarafından kovalandığını anlatsan, neden kaçtığını bile bilmiyor olsan daha iyi bir rüya konusu olurdu.

Cağnım sana cin musallat olmuş. Tam olarak cin sahnesi bu keşke cin olsaydı.
Korkunç bir ses! Rüzgarın sesi olduğu kuşkusuz. Patlayan camların sesini duyuyorum, bizim evden geliyor. Birden müthiş bir sallantı hissediyorum banyoda! Elektrik gitti. Aman Allahım! Bu nasıl bir şey? Banyo yıkılıyor resmen! Tavandan çatırdılar duyuyorum, banyonun kapısı defalarca sert bir şekilde açılıp kapanıyor, duvarlardan çıtırtılar geliyor, banyodaki aynalar çoktan kırıldı. Küvet çatlıyor, içindeki su komple banyoya yayılıyor. Duyularıma inanmak istemiyorum ama banyonun bir şişe gibi aşağıya doğru eğildini hissediyorum, hayır! Banyo değil bina yana doğru eğiliyor! Zemin çöküyor. Küvet yerinden çıktığı gibi yan duvara doğru kayıyor.
Çok büyük depremler yaşamadım, umarım da yaşamam ama kapı kapanır geri açılır mı ki depremde?

Ayrıca kurguyu sevdim. Güzel bir sürpriz olmuş. Demek o malum olay depremmiş. Aileni kaybedeceksin muhtemelen. Bakalım okumaya devam.

Forum böyle şeyler seviyor örneğin cevher yani sen bunu televizyona ver reyting rekorları kırar adam obsesif kompusif

Harika olmuş hikayenin işleyişi çok iyi olmuş ayrıca,emeğine sağlık @Tolstoyevski oldukça sıra dışı bir yapım olmuş,ilk bölümde iyiydi bu bölümde çok iyi olmuş