Hayır.Benim için üzüldün mü yoksa?![]()
Üzgünüm.
Yani üzülmediğim için üzgünüm. Hiç üzülmedim üzgünüm
Hayır.Benim için üzüldün mü yoksa?![]()
Bir gün alkolik olup, uyuşturucu bağımlısı olsam da mı üzülmezsin?Hayır.
Üzgünüm.
Demek istediğim ilk bölümün sonunda 23.32 yazıyor, burası 23.27'de bitmiş. Yani bu hikaye bitmedi. Ben bunun geriye dönüş olup da 10 yıl sonrasında devam edeceğini düşünmüştüm daha öncesinde. O sebepten ötürü takıldım buraya
Ayrıca betimlemelerin gayet başarılı, insan hayalinde zorlanmadan canlandırmayı başarıyor. Güzel, devamını bekliyorum![]()
Kendi kararın, bana ne?Bir gün alkolik olup, uyuşturucu bağımlısı olsam da mı üzülmezsin?![]()
Tamam, takılmayacağım elimden geldiğinceİlk bölümün son sahnesinde 10 yıl önceye 23.32'ye gidiliyor ve sadece karanlık ifadesi var. Bu bölümdeki 23.27'den 5 dakika sonrası da yine karanlık, göçük altında kalınmış bir ortam, yani ilk bölümün son sahnesindeki olay daha çok bu karanlığa gönderme içindi. Ama yine de dakikalara çok takılmasak da olurmuş sahiden.![]()
Kendi kararın, bana ne?![]()
Tamam, takılmayacağım elimden geldiğince![]()
Bilmiyorum, kararsızım. 7 bölüm hazır ama yayınlamayabilirim de..Senin dizi ne zaman yayına giriyor, yakın bir türden rakip geliyor demek![]()
Bilmiyorum, kararsızım. 7 bölüm hazır ama yayınlamayabilirim de..
Çok kararsız kaldım, çocuğum gibi, incitirler diye korkuyorum![]()
Yıllar önce yayınladığım tanıtımDenemekten zarar gelmez, kaldı ki neden incitsinler.Konusu tam olarak nedir, ilk bölümü merak ettim doğrusu şimdiden?
Yıllar önce yayınladığım tanıtım
https://fav10.net/forum/threads/xantierden-yeni-dizi-hissikablelvuku-yakında.225859/
Ama bana çok basit geliyor bu şimdi. 3 yılda epey süsledim![]()
O tanıtımdaki kısmı uzattım, şimdi 1. bölüm komple orasıAnlatım tarzı cidden çok hoş ve akıcıymış, evet bunla benzerlik de yok değil ama neyseki konu olarak ayrı dünyalar.
Tanıtım kısmı çok başarılı, uzun ve güzel bir bir Kurguya elverişli, merakla bekliyoruz.![]()
O tanıtımdaki kısmı uzattım, şimdi 1. bölüm komple orası
Zamanında yazdığım "bir insanın aklından geçen düşünceler" gibi değil. Daha yapay duruyor cümleler. Çok hisleri aktaramıyor daha doğrusu. Madem monolog yazıyorum, o zaman her hissettiğini, her düşündüğünü güzelce ve atlamadan yazmalıyım diye bütün yazdığım bölümleri (zamanında 5 bölüm yazmıştım) elden geçirdim. O 5 bölümden şimdi 8 bölüm çıktı.
Aynen, bilinç akışına yoğunlaştım. Ama böyle olunca anlaşılması biraz daha zorlaşıyor, sadece ben anlarım gibi geliyor. Aslında bu yüzden çekiniyorum yayınlamaktan biraz daİşin en zor kısmı o iç monolog ya da bilinç akışı denen şeydir, ben hayatta o derece ileri gidemem sadece kabataslak üstünden geçiyorum, o iş beni aşıyor.
Bir de önceden ne düşünürsem düşüneyim, yazarken büyük çoğunluğu değişime uğruyor kendi kendinin yolunu buluyor genelde. Bu dizinin ilerleyen bölümleri ve finali tam nasıl olacak ben de bilmiyorum.
8 bölüm gelmişsen bi zahmet devamını da getirip noktayı koyar, parça parça yayınlarsın artık, ama söylemesi kolay olsa bile üşengeçliği yenmek zor iştir, ben de buna çok sık yeniliyorum.![]()
Sorry not sorry yani?Hayır.
Üzgünüm.
Aynen öyleSorry not sorry yani?
İkinci bölüm de çok güzel olmuş, severek takip ediyorum.
Forum böyle şeyler seviyor örneğin cevher yani sen bunu televizyona ver reyting rekorları kırar adam obsesif kompusifİşin en zor kısmı o iç monolog ya da bilinç akışı denen şeydir, ben hayatta o derece ileri gidemem sadece kabataslak üstünden geçiyorum, o iş beni aşıyor.
Bir de önceden ne düşünürsem düşüneyim, yazarken büyük çoğunluğu değişime uğruyor kendi kendinin yolunu buluyor genelde. Bu dizinin ilerleyen bölümleri ve finali tam nasıl olacak ben de bilmiyorum.
8 bölüm gelmişsen bi zahmet devamını da getirip noktayı koyar, parça parça yayınlarsın artık, ama söylemesi kolay olsa bile üşengeçliği yenmek zor iştir, ben de buna çok sık yeniliyorum.![]()
Giriş bölümü olduğu için biraz uzun oldu, öteki bölümler bu kadar uzunlukta olmayacak.
@pompy @Çiğdem- @denizz19 @Yiğitt @Dosi @dizikolik @mrt-06 @destere @MasacRE- @xemrexxx @Bully @Çiğdem- @denizz19 @sürgünüm @Doğu @Harunnn60 @cookies @GunesinOglu @vadikızı @yatutarsa @Billy Kane @Forumdash @Ahmad @*YıldırıM* @batuhankaralar @eskici @xdragxx @Tolstoyevski @DarkLeqenD @Mr.At @RüzgarGülü @Amoureux @Since2011@Sherlock @mesmeso61 @tolgab @Jonsnow @OzaN @turkuazz @sokak sanati @Yakamoz-Asi @soo @MEnes @cevaa @ozmoturk @berkann @S.G.A.T @MasacRE @turkuazz @FaJi