Kanalların Ekim Ayı Performansı | FavoriForumum Özel İnceleme

Pazartesi Fox
Salı Show
Çarşamba Show
Perşembe Show
Cuma Show
Cumartesi Fox
Pazar Fox

Önde. Bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

Bu liste kafanızı karıştırmasın. Cumartesi Pazar Acun program olarak birinci olsa da, kanal olarak Starı ancak 2. Yapabiliyor. Bunu daha önce de anlattım

Kısacası Kasımda Star ikinci olacak

star birinci .! bölmesede öle shareden anlasiliyor

sta<r ın="" zirvedeki="" hiçbir="" işi="" kendine="" ait="" :D maçları da çıkarsan :D trt1 bile daha başarılı şu an star=diğerlerinden daha fazla para harcamak

:A.
Sen Muhteşemin falan Milyar dolarlarımı transfer oldugunu düşünüyorsun yada Acunun.Acun transfer parası bile almadı.
Sen rahat ol Star başarılı her türlü.Görüyoruz FOX'uda.Hem maçalrı nedne çıkarcaksınki.Maçları Star'dan çıkarcaksan FOX'un dandik dizilerinide FOX'dan çıkar bakalım :A

</r>

:A.
Sen Muhteşemin falan Milyar dolarlarımı transfer oldugunu düşünüyorsun yada Acunun.Acun transfer parası bile almadı.
Sen rahat ol Star başarılı her türlü.Görüyoruz FOX'uda.Hem maçalrı nedne çıkarcaksınki.Maçları Star'dan çıkarcaksan FOX'un dandik dizilerinide FOX'dan çıkar bakalım :A

acun show da bile 50 milyon alıyken stara daha fazlasına gelmiştir kesin :D

Star fark atmış tabi maçlar ve acun bunda en önemlileri acun haftada 3 kez 1. :d

Haluk reyize söylemiştim sen burada olursan Lale Devri düşüş yaşar diye beni dinledi banlattı kendini:D 3 kez arka arkaya banlandığı için 1 ay yok:)

acun show da bile 50 milyon alıyken stara daha fazlasına gelmiştir kesin :D

Show'da 50 milyon alırkenmi alamazkenmi.Shwo parasını ödeyemiyordu Acun'nun.
Ayrıca 50 milyon bence Star'a koymaz adam Star'ın 3 gününü rahat rahat geçirtiyor.Yazında Survivor'u başlayacak.Bunlara girersen FOX'a bak ilk 500'e giremeyen dizilerini bile 50 bölüm oynatıyor. :A

star maçlar olamasada yine birinci olacak bu tabolda rahat zirveyi her ay alır nedense haftanın 7 günün 4 günü birinci oluyo pazartesi,çarşamba,cumartesi,pazar böyle devam ederse rahat birinci olur zaten

4 gün 1.oluyoda maçlar olmasa 1.olması imkansız mesela acun 2 günde toplam 14 alsa bazen alamıyo atv bi günde 14 alıyo pazartesi 1.şimdilik ama karadayıyla arasında fark yok ikisi de 8 çarşamba 10-11 alıyo huzurla biü ikisi yetiyo ona geriye bişey kalmadı :D

- - - Ekleme - - -

pazartesi:star 8 atv 8
salı:atv 7 star 3
çarşamba:star 11 atv 2
perşembe: star 3 atv 14
cuma: atv 7 star 4
cumartesi: star 7 atv 4
pazar: star 8 atv 2

nerdeyse aynı :D

4 gün 1.oluyoda maçlar olmasa 1.olması imkansız mesela acun 2 günde toplam 14 alsa bazen alamıyo atv bi günde 14 alıyo pazartesi 1.şimdilik ama karadayıyla arasında fark yok ikisi de 8 çarşamba 10-11 alıyo huzurla biü ikisi yetiyo ona geriye bişey kalmadı :D

- - - Ekleme - - -

pazartesi:star 8 atv 8
salı:atv 7 star 3
çarşamba:star 11 atv 2
perşembe: star 3 atv 14
cuma: atv 7 star 4
cumartesi: star 7 atv 4
pazar: star 8 atv 2

nerdeyse aynı :D
takas sen benin yorumumu yanlış anlamışsın ben rahat birinci olup zirveyi alır dedim ama bakarsan bu tabloda dedim sadece reytinglerde demedim reytinglerde zor evet ama bu tabloda rahat her aya zirvede yer alır yani kaç gün birinci olmuş diye