Kanalların Ekim Ayı Performansı | FavoriForumum Özel İnceleme

FOX'u seven kişi daha çok, herkes her yerde Star'a Acun'un kanalı diyor :D o olmasa ne yapacak acıyoruz diyorlar 😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d😀d:d

MY Ve Maçlar İle Star YST Siz 1.Olabilir Bence Haftada 4 Maçlarda 2 Haftada 1 Ayda 6 Kere Gine Yetiyor Gördüğün Gibi :)

@haluk Madem Tüm Türkiye Fox daha iyi diyor, izlesinler o zaman bir az Foxu da reytin alsın garibim :D Madem seviyorlar neden izlemiyorlar

Ben ömrümde FOX Tv'de birşey izlediğimi hatırlamıyorum.Hatta zaping yaparken FOX'a bakmıyorum bile.
Ayrıca Star diğer kanallarla resmen alay etmiş.Maçlar olmasada en çok gün birincisi Star TV.Ayrıca maçlarıda Star beleşe yayınlamıyor heralde.

4. Kanaldan kötüsü zaten 5. Kanal olmak. Fox şu an Show Tv'nin zayıflığını kullanıyor. Show eğer Ocakta bi güçlenirse o zaman Fox'u 5. Olamaya mahkum eder

aynısı fox-trt 1 ve stv için de geçerli güçlenirlerse:D

- - - Ekleme - - -

Ben ömrümde FOX Tv'de birşey izlediğimi hatırlamıyorum.Hatta zaping yaparken FOX'a bakmıyorum bile.
Ayrıca Star diğer kanallarla resmen alay etmiş.Maçlar olmasada en çok gün birincisi Star TV.Ayrıca maçlarıda Star beleşe yayınlamıyor heralde.
para ödemesi önemli değil kendi işlerinitutturana kadar gerçek kanal değildir

aynısı fox-trt 1 ve stv için de geçerli güçlenirlerse:D

- - - Ekleme - - -

para ödemesi önemli değil kendi işlerinitutturana kadar gerçek kanal değildir

Adam para basıyo maçlardan tutp tutmamasını napacan.Sen maçları öyle izliyon galiba :A
FOX'un kaç tane zirveye oynayan dizisi varda konusuyon.Liste ortada zaten tartışmaya gerek yok.
Maçları çıkardınmıda Star farkla yine zirvede oluyor.Boşver gerisini

Ayrıca bu ay Show Tv Fox'u geçecek kesinlikle. Ekimde bi ara Lale Devri atak yaptı, ama şimdi söndü. Merhaba Hayat da aynı şekilde

Showda Emirin Yolu atak yaptı.

Kasımda Show Tv 4. Olacak

Adam para basıyo maçlardan tutp tutmamasını napacan.Sen maçları öyle izliyon galiba :A
FOX'un kaç tane zirveye oynayan dizisi varda konusuyon.Liste ortada zaten tartışmaya gerek yok.
Maçları çıkardınmıda Star farkla yine zirvede oluyor.Boşver gerisini

sta<r ın zirvedeki hiçbir işi kendine ait :D maçları da çıkarsan :D trt1 bile daha başarılı şu an star=diğerlerinden daha fazla para harcamak

sta<r ın="" zirvedeki="" hiçbir="" işi="" kendine="" ait="" :D maçları da çıkarsan :D trt1 bile daha başarılı şu an star=diğerlerinden daha fazla para harcamak

ikitane maç var çıkarsan da bisiy fark etmez acun birinci oluyor zaten muhtesemde öle 20 dakika ve atlilar da zirveyi alicaktir </r>

Ayrıca bu ay Show Tv Fox'u geçecek kesinlikle. Ekimde bi ara Lale Devri atak yaptı, ama şimdi söndü. Merhaba Hayat da aynı şekilde

Showda Emirin Yolu atak yaptı.

Kasımda Show Tv 4. Olacak
başlamadan fatih gidecek diyolar :Dtıms deshow a dizi vermez bence budurmda
bugün ne giysem in arası ödenemiyor neyle atak yapacaklar

Showuda Foxuda eşit seviyorum sadece bu iki kanalı izliyorum diğerlerini takmıyorum... Showda Fatih başlasın kendine gelir kanal

Pazartesi Fox
Salı Show
Çarşamba Show
Perşembe Show
Cuma Show
Cumartesi Fox
Pazar Fox

Önde. Bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

Bu liste kafanızı karıştırmasın. Cumartesi Pazar Acun program olarak birinci olsa da, kanal olarak Starı ancak 2. Yapabiliyor. Bunu daha önce de anlattım

Kısacası Kasımda Star ikinci olacak

Pazartesi Fox
Salı Show
Çarşamba Show
Perşembe Show
Cuma Show
Cumartesi Fox
Pazar Fox

Önde. Bu kadar basit

- - - Ekleme - - -

Bu liste kafanızı karıştırmasın. Cumartesi Pazar Acun program olarak birinci olsa da, kanal olarak Starı ancak 2. Yapabiliyor. Bunu daha önce de anlattım

Kısacası Kasımda Star ikinci olacak
YOK ARTIK PES. Perşembe fear factor usturanın tekrarını geçti persembeleri Fox olacak...