Kanal STR 14.Bölüm | Yeni Bölüm |

?

• 1

Oy: 1 12.5%
  • 2

Oy: 0 0.0%
  • 3

Oy: 1 12.5%
  • 4

• 5

• 6

• 7

• 8

• 9

• 10

Oy: 6 75.0%

• Kullanılan toplam oy
    8
  • Anket kapatılmış .

Onur_35

Konu Sahibi
Favori Üye
Reaksiyon puanı
73
Puanı
184
DUYURU: BU BÖLÜM ÇOK UZUN OLDUĞU İÇİN YARIDA KESİLDİ DEVAMI 15.BÖLÜMDE
karakterler:
Hüsamettin: Kavgacı düşmanları çok bir haber programını sunamayan rating'de ilk 100'e giremeyen. Sakar her şeyi eline yüzüne bulaştıran haber sunucusu. Hava durumu sunucusu ve spor sunucusu en kötü düşmanıdır
Abuzittin: Aynı Hüsamettin gibi her şeyi eline yüzüne bulaştıran, bir spor haberlerini sunamayan spor spikeri. Hüsamettin ve kanalın müdürü dışında herkes onu çok sevmektedir. Ama en çok ceza yiyen adamdır kanalda. Çünkü taş çatlasa ilk 150'ye bile zor girer.
Batuhan: hava durumu sunucusu
Mehmet: Kanal başkanı, çok efendi, delikanlı, cesur, herkes tarafından sevilen adam gibi adam. 10 Yıl önce eşini bir trafik kazasında kaybetmiştir
Esra: Hüsamettin'in asistanı. Hiç doğru dürüst bir haber bulamamaktadır
Selvi: Abuzittin'in asistanı. Herkes uyuz kapmaktadır buna.
Müge: ilk 100'e girebilen, kanaldaki ilk başarılı kişi. Müdür onu çok sevmektedir hatta aşıktır 3.Bölümde herkes bunu öğrenmiştir
Ali: Talk show programı sunucusu. Ara sıra ilk 100'e giriyordur
Tarkan: Ali'nin asistanı.
Hüseyin: Çaycı
yağmur: Hüseyin'in, 5 yıl önce terkettiği sonradan ortaya çıkan karısı
Muhittin: Abuzittin'in en yakın arkadaşı Abuzittin kanaldayken kahvehaneye o bakmaktadır her akşam gidip gelmektedir zor günlerinde hep yanında olmuştur
14.Bölüm
Tüm kanal pikniğe Hüseyin ile Yağmur'un barışmasını kutlamak için pikniğe gitmişti ama piknikten sonra çok büyük bir kargaşa çıkacaktı
Hüsamettin: Patron biz niye burada tekiz ?
Mehmet: Yaa oğlum biraz kafamısı dinleyelim. Başka bir piknik alanına gidecez sonra bizimle alay ederler internette videolarımız tıklanma rekorları kırıyor. Gözünün yağını yediğim
O sırada bir kurt sesi gelir
Hüseyin: Patron ben kurtlardan çok korkarım
Yağmur: Aşkım yalnız değilsin bende korkuyorum
Mehmet: Yaa insanda birazcık yürek olmaz mı ?. Biraz cesur olmaz mı insan ? Hüsamettin saat kaç oldu haberin ver mı ?. Kanala git haber programını sun !
Hüseyin: Onun yerine ben gidebilir miyim ?. Kurt sesleri geliyor çok korkuyorum
Mehmet: Otur oturduğun yerde !
Ve tüm kanal biraz kafasını dinledi eğlendi
Kanalda;
Hüsamettin yayına koşmaktadır
Yönetmen: Hayırdır daha 2 saat var
Hüsamettin: 2 Saat mi ?
Yönetmen: Evet
Hüsamettin: Demek ki patronun saati bozukmuş ne insanlar hey Allah'ım ya. İnsan güneşe bakar bi ikindi haberlerini sunucam tabi güneş tam tepedeydi benim aptallığım
2 Saat sonra;
Tüm kanal eşyaları toplamış kanala gidecektir. O sırada Abuzittin dağın başında ağacın arkasında tuvaletini yapmaktadır. Tuvaletini yapar arkasına bakar yukarıda 3 büyük köpek görür onlarda Abuzittin'e bakıyordur. Köpekler ona koşup havlamaya başlar
Abuzittin: Anneciimmm
Abuzittin gücünün yettiği kadar koşar
Mehmet: Ne var ?
Abuzittin: 3 Tane kö...
Köpeklerin havlama sesleri gelir. Hemen herkes arabaya binerler ve kanala gitmeye başlarlar ve köpeklerde tam o sırada arabanın oraya gelirler
Abuzittin: Patron daha hızlı sür bu köpekler kokumuzu alabiliyorlar

​14.Bölümün Sonu

Anket eklemeyi unutmuşum pardon ya 3 puanı kim veriyo ? 1 puan falan verende oluyo kim bu emeğe saygısızlık yapan şahıs ? bu arada reytingi yükselttin 3 vererek

Emre Furkan'ın yaptığından mı süpheleniyorsun ? belkide o yapmadı ama bazı dizilere 1, 2 yada 3 verip emeğe haksızlık, saygısızlık yapan bir kişi var fena sinir oluyorum ona

Emre Furkan'ın yaptığından mı süpheleniyorsun ? belkide o yapmadı ama bazı dizilere 1, 2 yada 3 verip emeğe haksızlık, saygısızlık yapan bir kişi var fena sinir oluyorum ona

Emre beni suçlamiyor, sen yanlis anladin.. Diyor ki mobilden oy atanlarin yerine ben oy kullaniyorum.. Ben hiç bir diziye 6'dan asagi vermem kesinlikle.

1 veren varmı bilmiyorum la ama ben 3 verdim hoşuma gitmedi kesmişsin bölümü dediğine göre olmamış ora zaten bölüm sonu gibi bişey yapsaydın hiç dilse :)

1 veren varmı bilmiyorum la ama ben 3 verdim hoşuma gitmedi kesmişsin bölümü dediğine göre olmamış ora zaten bölüm sonu gibi bişey yapsaydın hiç dilse :)
Lawrance61 sana bu davranışı hiç yakıştıramadım ben seni kardeşim gibi biliyorum senin yaptığına bak kesmesem kimse uzun diye okumayacaktı kimse çok uzundu :( ayıp ediyorsun resmen