Aynen şimdilik reyting için yeter böylesi. Teşekkürler. Ama internet düzelince oku çünkü sürprizlerle dolu bir bölüm oldu.Kalbimi yorumumu ayıp yerimi ayırayım @Aserat okumanın acelesi yok nasılsa onuda bakarım fırsat bulun ca
Güzelmiş.Bomba bölümümüzü kaçırma. @kerem
Ne bileyim bu kadar olaylı bir bölüm için çok kısa bir yorumdu.Başka ne diyeyim?
Ne bileyim bu kadar olaylı bir bölüm için çok kısa bir yorumdu.
Belki de Atacan gerçekten ölmüştür ve kanalın başına sen geçersin.
İnşallah gebermiştir, zaten kanalı batırmıştı.Ne bileyim bu kadar olaylı bir bölüm için çok kısa bir yorumdu.
Belki de Atacan gerçekten ölmüştür ve kanalın başına sen geçersin.
Gör koynunda nasıl yılanlar beslediğini. @mrt-06İnşallah gebermiştir, zaten kanalı batırmıştı.
Şimdi sıra bizde. 😎
Ben de çok isterim ama senaryoyu toparlayabilir miyim emin değilim. Bu bölümler kadar güzel olmaz diye korkuyorum. Anlayacağın durumumuz Avlu gibi ucu açık kaldı biraz.Netflix'ten sezon dilenir gibi @Aserat dan sezon dilenmeye başlayacağım
@NetflixTurkiye alo alo sesim gelmiyo mu alo aloBen de çok isterim ama senaryoyu toparlayabilir miyim emin değilim. Bu bölümler kadar güzel olmaz diye korkuyorum. Anlayacağın durumumuz Avlu gibi ucu açık kaldı biraz.
Bir yaz gelsin de senaryo işi kolay. Sadece sezona dair bir plan yapmam lazım.@NetflixTurkiye alo alo sesim gelmiyo mu alo alo