eTV Kanal Savaşları - 6. Bölüm | Sezon Finali

Aaa bombe bir bölüm olmuş 😱

Ciddi anlamda sezon finali etkilerini hissettim. :A

Bu kadar ölümlü bir bölümü bünyem kaldıramaz. :A Eğer öldüyseniz üzüldüm cidden böyle bir sonu hak etmezdiniz. Biriniz Çiğdem’in kurbanı oldu diğeri de fok yoluna gitti :( @mrt-06 @Yiğitt

Anam bi kanal sefam vardı ona da Disney yetkilileri el koydu. :A

Şu repliğe bayıldım. :A :A @xBUGRAx

“xBUGRAx: Yani.. Özgürüm, öyle mi? Ay Özgürüm demişken Özgür'ümü de ne çok özledim iki günde. :(

Ellerine sağlık :bhr: Güzel bir bölüm olmuş ama kalem mi makas mı bir karar ver bence orada bir hata var. :A :A @Aserat

• Harika
Reactions: Aserat and xBUGRAx

Bu kadar ölümlü bir bölümü bünyem kaldıramaz. :A Eğer öldüyseniz üzüldüm cidden böyle bir sonu hak etmezdiniz. Biriniz Çiğdem’in kurbanı oldu diğeri de fok yoluna gitti :( @mrt-06 @Yiğitt

“xBUGRAx: Yani.. Özgürüm, öyle mi? Ay Özgürüm demişken Özgür'ümü de ne çok özledim iki günde. :(

Ellerine sağlık :bhr: Güzel bir bölüm olmuş ama kalem mi makas mı bir karar ver bence orada bir hata var. :A :A @Aserat

Ben de çok sevdim gerçek bir replik. :A İki gün yazışmasak ben. :A:A

• Harika
  • Güldürdün
Reactions: Aserat and Özgür

Teşekkürler. :bhr: Bak Ali Vefa olmasa böyle bölümü kaçıracaktın. :A

O repliği de son anda ekledim. :A @xBUGRAx
Ben de çok sevdim gerçek bir replik. :A İki gün yazışmasak ben. :A:A
Şu senin hapis sahnenle ilgili bir şeyi unutmuştum şimdi yine bak. :A

• Güldürdün
Reactions: xBUGRAx and Özgür
Teşekkürler. :bhr: Bak Ali Vefa olmasa böyle bölümü kaçıracaktın. :A

O repliği de son anda ekledim. :A @xBUGRAx

Şu senin hapis sahnenle ilgili bir şeyi unutmuştum şimdi yine bak. :A
Kaçırmazdım elbet okurdum be. :A

İyi ki eklemişsin ben daha çok yer almalıyım artık bölümlerde. :A Zaten iki oyuncuyu postalamışsın benim sahnem artsın. :A :A

Kalem-makas olayını düzeltmemişsin hala. :A

• Güldürdün
Reactions: Aserat
Kaçırmazdım elbet okurdum be. :A

İyi ki eklemişsin ben daha çok yer almalıyım artık bölümlerde. :A Zaten iki oyuncuyu postalamışsın benim sahnem artsın. :A :A

Kalem-makas olayını düzeltmemişsin hala. :A
Hatta bir şey daha söyleyeyim senin sahnen de son anda eklendi. Yine seninle uğraşmayı göze alamadım. :A

Ben de niye kulp bulmadın diye düşünüp endişelenmiştim sağ ol. :A

• İlginç
Reactions: Özgür
Hatta bir şey daha söyleyeyim senin sahnen de son anda eklendi. Yine seninle uğraşmayı göze alamadım. :A

Ben de niye kulp bulmadın diye düşünüp endişelenmiştim sağ ol. :A
Yok artık 😱 Ay resmen sinir bozucusun. Zaten forumda bir bu dizide yer alıyorum onda da varla yok arasındayım. :A

Kulp bulmak değil düzeltmek. :A Başkasından duyacağına benden duy da herkes okumadan düzenle diye dedim.ss

• Güldürdün
Yok artık 😱 Ay resmen sinir bozucusun. Zaten forumda bir bu dizide yer alıyorum onda da varla yok arasındayım. :A

Kulp bulmak değil düzeltmek. :A Başkasından duyacağına benden duy da herkes okumadan düzenle diye dedim.ss
Bölümde çok olay var diye düşündüğümden yoksa seninle derdim yok. :A Ama hatayı yapmadan telafi ettim o yüzden yüklenme bana. :A

Teşekkürler canım. :bhr: :A

• Üzücü
Reactions: Özgür
  • Güldürdün
Reactions: Özgür and xBUGRAx
@Aserat tek kendi sahnelerimi okudum :A

@xBUGRAx bari giderken biraz daha onu pataklasaydımda öyle serbest kalsaydı :T: Böyle olmadı ?

• İlginç
@Aserat emeklerine sağlık, güzel, çarpıcı ve gizemli bir sezon finali olmuş, beğendim :A Bekliyoruz bakalım gelecek sezonu :A

• Güldürdün
Teşekkürler. :A Buna da idare eder tarzı bir yorum yaparsın diye korktum. :A

10x10'a da yorum atarsan ballı kaymak olur. :bhr:
Yok beğendim bunu :D Sezon finali yani bi zahmet güzel olsun :A Zaten sadece geçen bölümü beğenmemiştim, diğerleri iyiydi :D

Şu alttaki mesajı yazmayaydın süper olacaktı ama elinde değil ki adamın frenleyemiyor kendini :A Ben yorum attı mı hepsine atarım :A Neyse sen de böylesin yani napalım, değişecek değilsin :A

• Güldürdün
Yok beğendim bunu :D Sezon finali yani bi zahmet güzel olsun :A Zaten sadece geçen bölümü beğenmemiştim, diğerleri iyiydi :D

Şu alttaki mesajı yazmayaydın süper olacaktı ama elinde değil ki adamın frenleyemiyor kendini :A Ben yorum attı mı hepsine atarım :A Neyse sen de böylesin yani napalım, değişecek değilsin :A
Ama kalbi 17 dakika önce atmışsın yorumu da ondan 7-8 dakika sonra yazmışsın ne yapayım. :A Tam yazdıktan sonra bildirim geldi. :A

• Güldürdün
Reactions: Bully
Olmaz diğer sahneleri de oku. 😱 Kadına şiddet dizilerini eleştirdikten sonra şiddetin dozunu kaçırmak istemedim. :A
Geçen hafta değinecektim aslında şiddet kısmına, kendin de farkındaymışsın zaten :A
Bir ara okurum elbet. Bu aralar dikkatim başka yerlerde, konsantre olamıyorum uzun yazılara:A

• Güldürdün